Salt la continut
Logo medifill.ro
Bright Peel

Bright Peel

Cere oferta

Bright Peel

Fillmed Laboratoires

Peeling eficient impotriva petelor pigmentare si iregularitatilor texturale


Hiperpigmentarea este o afectiune la nivelul pielii, cauzata de supraproductia de melanina (pigmentul responsabil pentru nuanta pielii, parului si ochilor), care se manifesta prin aparitia unor pete mai intunecate, de la maro deschis la negru, de diferite forme si dimensiuni.

Factorii aparitiei sunt numerosi: de la cei interni - mostenirea genetica, inaintarea in varsta, leziuni sau inflamatii ale pielii sau schimbari hormonale (in special in sarcina), la aceia externi – cel mai des intalnit fiind expunerea excesiva la razele UV. Petele pigmentare sunt, de asemenea, de mai multe feluri: de la pistrui, la “pete de vant” (cauzate de razele soarelui, in special fara factor de protectie), la melasma (ce apare majoritar la femeile insarcinate, ca urmare a schimbarilor hormonale) sau pigmentarea post-inflamatorie – dupa vindecarea unei rani/traume la nivelul pielii.

Specialistii Fillmed Laboratoires au adus inovatia tehnologica inclusiv la nivelul realizarii unor produse dedicate estomparii hiperpigmentatiei – pe care sa le folositi la cabinetul dumneavoastra. Gama de Peeling-uri Skin Perfusion contine, asadar, Solutia Bright-Peel, cu un complex de peeling de 50% - pe baza de Acid Fitic, Acid Citric si Acid Glicolic – ingrediente cunoscute in industria estetica pentru proprietatile de diminuare a iregularitatilor si petelor pigmentare, dar si de Gluconolactona – antioxidant natural, higroscopic, ce imbunatateste bariera stratului cornos si nu cauzeaza fotosensibilitate.

Ce ingrediente contine produsul Bright-Peel?


Skin Perfusion Bright-Peel contine un complex de ingrediente active cu proprietati multiple:
  • Gluconolactona: acid polihidroxilic (PHA) cu proprietati exfoliante, antioxidante si antirid
  • Acid Fitic: ingredient ce controleaza excesul de sebum, ofera luminozitate si hidratare
  • Acid Citric: ce ajusteaza pH-ul pielii, are proprietati antioxidante, de exfoliere, de incurajare a regenerarii tisulare si redare a stralucirii pielii
  • Acid Glicolic: ce elibereaza porii blocati, elimina celulele moarte, estompeaza petele pigmentare si uniformizeaza culoarea pielii, stimuland, in acelasi timp productia de colagen – pentru redarea fermitatii tenului.

Ce puteti realiza cu produsul Bright-Peel?


Skin Perfusion Bright-Peel este alegerea ideala pentru o procedura profesionala de peeling chimic impotriva hiperpigmentatiei si iregularitatilor texturale. La finalul protocolului de tratament, veti putea asigura pacientilor dumneavoastra:
  • 93% mai multa luminozitate
  • 78% uniformizare a tenului
  • 75% reducere a petelor pigmentare.
V-ar putea interesa si: