Salt la continut
Logo medifill.ro
Nanosoft Microneedles

Nanosoft Microneedles

Cere oferta

Nanosoft Microneedles

Fillmed Laboratoires

Microneedling-ul NanoSoft – inovatie exclusivista in medicina estetica


Mezoterapia foloseste punctia multipla drept tehnica de injectare, in scopul stimularii tesutului dermic si facilitarii patrunderii ingredientelor revitalizate – in dermul profund. Este o metoda cunoscuta in medicina estetica pentru rezultatele sale incredibile, insa, mai putin cunoscut este faptul ca mezoterapia necesita o abilitate considerabila.

NanoSoft este cel mai nou dispozitiv medical - produs de Fillmed Laboratoires si certificat CE. Inspirat din tehnicile de administrare a vaccinurilor, acesta inoveaza medicina estetica prin cresterea nivelului de precizie, siguranta si versatilitate – in realizarea procedurii, si prin scaderea semnificativa a disconfortului si riscului aparitiei efectelor secundare (precum echimozele).

NanoSoft are 3 microace de 0.6 mm – care permit tintirea dermului la o adancime standardizata, pentru rezultate optime. Dispozitivul este de 3 ori mai mai mic decat orice ac de injectare si este de unica folosinta – sporindu-se, astfel, gradul de igiena si versatilitatea procedurii. Cu ajutorul NanoSoft sunt create papule – ce actioneaza ca “rezervoare” pentru insertia ingredientelor active din produsele de mezoterapie Fillmed NCTF. In termen de 24 de ore, aceste papule dispar, iar pielea devine hidratata, perfect neteda, cu volum si elasticitate. Dar actiunea mezoterapiei NCTF nu se opreste aici, ea continua pentru saptamani intregi, zona de tratament fiind din ce in ce mai ferma, tonifiata, intinerita.

Ce contine Fillmed NanoSoft?


NanoSoft, sistem medical certificat CE produs de Fillmed Laboratoires, este alcatuit din 3 micro-conuri din silicon de 0.6 mm.
  • Este steril si de unica folosinta
  • Poate fi adaptat tuturor seringilor, fiind de 3 ori mai mic decat un act de injectie normal.

Ce proceduri puteti realiza cu dispozitivul NanoSoft?


Cel mai mic ac, pentru experienta imbunatatita in tehnicile de injectare. Fillmed NanoSoft este un dispozitiv medical minim-invaziv care:
  • Vizeaza zonele delicate, inclusiv regiunea perioculara, buza superioara, gatul si decolteul
  • Permite o procedura rapida si usoara
  • Este nedureros
  • Ofera siguranta optima
  • Creeaza papule consistente
  • Are adancime standardizata de injectare
  • Reduce riscul de aparitie a echimozelor post-procedura.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: