Salt la continut
Logo medifill.ro
Maili - Fillere cu Acid Hialuronic
Maili Define

Maili Define

Cere oferta

Maili Define

Sinclair
img_2

MaiLi Define - Acid Hialuronic pentru Volumizarea BuzelorMaiLi reprezinta singurul brand de acid hialuronic cu tehnologia OxiFreeTM, unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si volumizare mare. Define de la MaiLi este un acid hialuronic ideal pentru volumizarea buzelor si umplerea riduriilor adanci.

Tehnologia OxiFreeTMMaiLi a patentat tehnologia OxiFreeTM pentru a conserva lanturile lungi de AH molecular. Acest proces transformational permite un grad mai mic si mai eficient de reticulare pentru a oferi rezultate de lunga durata, rezultate sustinute de studii clinice. Reticularea in atmosfera inerta este realizata cu niveluri scazute de BDDE (1,4 butanediol diglycid ether), transformand solutia in gel. Speciile reactive de oxigen sunt eliminate din gel pentru a pastra reteaua de AH usor reticulata. Reteaua de AH reticulat OxiFreeTM (ce contine specii de oxigen mai putin reactive) se pastreaza mai bine in timpul sterilizarii.

img_3

Tehnologia Smart Spring a Lanturilor Lungi de Acid HialuronicOxiFree este o tehnologie patentata, avansata, de reticulare. Oxigenul este eliminat din gel pentru a pastra reteaua de AH usor reticulata. Ulterior se obtine un produs suplu, care pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala precum un "arc inteligent" si are un efect de lunga durata.

Miscarea caracteristica si comportamentul retelei de AH usor reticulata MaiLi OxiFreeTM pot fi descrise ca o retea de arcuri inteligente ce urmeaza miscarile naturale ale fetei.

MaiLi Define raspunde exceptional de bine la presiune, este flexibil, pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala. Acesta se simte catifelat si suplu sub piele spre deosebire de fillerele mai rigide sau restrictive.

img_4

Avantajele MaiLi DefineCALITATE
Realizati propria viziune estetica cu un gel premium care ofera volum, putere de proiectie si elasticitate, pentru ca pacientii dumneavoastra sa-si pastreze propria frumusete naturala.

EFICIENTA
Mai putin produs, mai mult volum pentru zonele tratate. MaiLi foloseste cu 24% mai putin filler pentru un volum de neegalat, rezultate de lunga durata si pacienti multumiti.

LONGEVITATE
Stiinta MaiLi creaza fillere durabile cu rezultate de top in piata estetica, ce se mentin pana la un an.

SIGURANTA
MaiLi Define contine 3 mg/ml lidocaina pentru un confort sporit.

Zone de Tratament si Adancimea de Injectare:


-Buze
-Zona periorala
-Derm profund, subdermal sau intre mucoasa si muschi.
img_5

Specificatiile Produsului


Tratamentul facial estetic al: 
-Depresiunilor profunde (pliuri nazolabiale, linii marioneta, riduri adanci).
-Volumizarea, definirea si reconstructia buzelor.
-MaiLi Define nu se limitează doar la estetica, ci ofera si solutii pentru reconstructia faciala in cazul defectelor structurale de natura congenitala sau medicala, inclusiv tratarea tesutului cicatricial.

Rezultate


MaiLi Define continua sa impresioneze prin rezultatele sale durabile si naturale. Cu tehnologiile OxiFreeTM si Smart Spring, produsul nu numai ca asigura un volum de neegalat, dar si rezistenta la degradare. MaiLi Define continua sa arate rezultate impresionante chiar si la 12 luni de la injectare.

Daca sunteti interesati de aplicarea procedurii MaiLi Define, va putem organiza mai multe workshop-uri, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni (traineri internationali sau nationali Sinclair). Vor fi ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, se poate utiliza formularul de contact de mai jos.Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Maili Define
  • Amira M.
    Amira M.
    O data cu trecerea timpului buzele mele si-au pierdut din volum, iar MaiLi le-a definit si volumizat cu adevarat. Sunt foarte fericita de rezultatele naturale pe care le-am obtinut.