Salt la continut
Logo medifill.ro
Maili - Acid Hialuronic Injectabil
Maili Extreme

Maili Extreme

Cere oferta

Maili Extreme

Sinclair
img_2

MaiLi Extreme - Acid Hialuronic pentru Volumetrie FacialaMaiLi Extreme este un produs injectabil cu acid hialuronic, cel mai puternic din gama de produse MaiLi, creat special pentru a sculpta si a remodela trasaturile faciale. Este adaptat pentru injectari supraperiostale si refacerea volumului.

MaiLi Extreme poate atinge mai mult volum si putere de proiectie, mentinand in acelasi timp suplete si elasticitate. Cu o putere de proiectie si o elasticitate de neegalat pentru sculptare si remodelare, in timp ce se utilizeaza cu 24% mai putin produs, MaiLi Extreme este verificat ca fiind unul dintre cele mai voluminoase si suple fillere de pe piata.

Specificatiile produsului MaiLi Extreme:


  • Conceput pentru volumizare faciala
  • Tratamentul estetic al ridurilor profunde de la nivelul pielii
  • Reconstructie faciala a defectelor structurale de natura congenitala sau medicala: pierderea de volum, din cauza lipoatrofiei

img_3

Tehnologia OxiFreeTM


Tehnologia regasita la MaiLi Extreme este OxiFreeTM, o tehnologie patentata, avansata, de reticulare. Tehnologia OxiFreeTM, permite un grad de reticulare extrem de eficient a AH cu 1,4-butanediol diglycidyl ether (BDDE), obtinand astfel un gel foarte suplu, elastic, cu putere mare de volumizare, proiectie si cu longevitate impresionanta, care in acelasi timp pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala precum un "arc inteligent".

Gelul, odata injectat, este sustinut de os sau de tesut si se comporta precum o retea de arcuri inteligente, urmand miscarile naturale ale fetei care raspunde la presiuni si tensiuni, inclusiv la expresiile faciale, are o structura moleculara reticulata, imbunatatind elasticitatea si creste capacitatea de proiectie, reducand in acelasi timp cantitatea de produs injectat.

Beneficiile Tehnologiei OxiFreeTM:
  • Reduce cantitatea de reticulare chimica necesara
  • Protejeaza reteaua de acid hialuronic de degradare

Tehnologia OxiFreeTM Aduce Proprietati Specifice Produsului:
  • Efect mare de volumizare
  • Un gel suplu, asemanator unui gel elastic
  • Un efect de lunga durata (pana la 12 luni)
img_4

Zone de tratament si Adancimea de injectare:


  • Pometi
  • Barbie
  • Linia mandibulara
  • Tesut gras subcutanat sau zona supraperiostala

Rezultate MaiLi Extreme


Rezultate superioare pentru MaiLi Extreme in tratamentul volumetriei faciale, cu efecte vizibile dupa 12 luni. Pacientii au raportat o imbunatatire semnificativa cu privire la refacerea volumului facial.

Pentru a face ca întreaga experienta de aplicare a procedurii MaiLi Extreme sa fie cat mai placuta si usoara, va putem organiza cursuri teoretice si practice. Workshop-urile Sinclair sunt sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni (traineri internationali si nationali Sinclair), ce ofera un sprijin imens in cunoasterea stiintei din spatele produselor, anatomia aplicata in medicina estetica si in tratamentele combinate, pentru a raspunde tuturor cerintelor si a oferi incredere deplina pacientilor.
Pentru detalii suplimentare si inscriere, se poate utiliza formularul de contact de mai jos.Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Maili Extreme
  • Dr. Paula Morar
    Dr. Paula Morar,
    Medic Specialist Dermato-venerologie
    Eficienta, calitatea, siguranta si naturaletea sunt proprietatile pe care Maili Extreme le ofera pacientilor mei, ori de cate ori il aleg pentru injectare. Vorbim despre cel mai puternic produs din gama de lux Maili, special conceput pentru sculptarea si remodelarea faciala, fie ca ne referim la zona pometilor sau la linia mandibulara. Aleg mereu cu incredere acest produs, datorita echilibrului perfect pe care il ofera.