Salt la continut
Logo medifill.ro
NCTF 135 HA

NCTF 135 HA

Cere oferta

NCTF 135 HA

Fillmed Laboratoires

Mezoterapie cu acid hialuronic pentru riduri, hidratare si fermitatea pielii


Fillmed Laboratoires este o companie pionier in terapia cu produse injectabile anti-ageing, ce lupta impotriva semnelor de imbatranire cutanata si pastreaza, in acelasi timp, trasaturile naturale, fara a schimba forma fetei.

O piele perfecta este, inainte de orice, o piele sanatoasa. Dincolo de linii fine si riduri, secretul unui ten frumos, stralucitor si, mai ales, sanatos se regaseste in calitatea sa. In acest sens, Fillmed a dezvoltat mezoterapia anti-ageing – o procedura medical-estetica ce stimuleaza regenerarea pielii din interior. Inca din 1979, NCTF (New Cellular Treatment Factor) a fost considerat lider mondial in rejuvenarea pielii, bucurandu-se de peste 50 de milioane de produse vandute in peste 50 de tari. Numerosi medici si pacienti, la nivel mondial, au ales si aleg in continuare produsele de mezoterapie Fillmed datorita calitatii, sigurantei, versatilitatii si rezultatelor pe care le ofera, ca practica si ca tratament.

Este binecunoscut faptul ca produsele cu acid hialuronic lupta impotriva imbatranirii pielii, insa – pentru stimularea calitatii si mentinerea sanatatii sale este nevoie si de un complex de ingrediente active – care sa actioneze tintit pentu hidratarea, netezirea, uniformizarea, revitalizarea si protectia pielii. Produsul NCTF 135 HA contine, astfel, pe langa acid hialuronic (5 mg/ml), un cocktail de 55 de ingrediente (vitamine, minerale, aminoacizi, co-enzime, acizi nucleici si antioxidanti) – care asigura nutrientii necesari pentru incetinirea procesului de degradare cutanata si imbunatatirea aspectului general.

Rezultatele mezoterapiei cu NCTF 135 HA se vad inca de la prima sedinta, insa pentru a atinge potentialul maxim este nevoie de un protocol format din 3 sesiuni la un interval de 15 zile, urmate de alte 2 sesiuni lunare. Pentru mentinerea efectului pe o perioada indelungata, este recomandata si utilizarea produselor de ingrijire pentru acasa, din gama Fillmed Skin Perfusion, alese in functie de tipul de ten si de specificul pielii fiecarui pacient.

Ce contine produsul Fillmed NCTF 135 HA?


Fillmed NCTF 135 HA contine acid hialuronic (5 mg/ml) si un complex de 53 de ingredienti activi:
  • 12 vitamine
  • 23 de aminoacizi
  • 6 coenzime
  • 6 minerale
  • 5 acizi nucleici
  • 1 antioxidant

Kit-ul Fillmed NCTF 135 HA este format din 5 fiole de NCTF 135 HA (3 ml), 5 seringi (3 ml) si 5 ace de extractie produs (18 G), alaturi de ace pentru injectare (30 G si 32 G).

Ce proceduri puteti realiza cu produsul Fillmed NCTF 135 HA?


Fillmed NCTF 135 HA ofera o procedura de mezoterapie care imbunatateste calitatea pielii 360°. Este recomandat persoanelor cu piele uscata, lipsita de vitalitate, cu iregularitati de culoare, pori dilatati si riduri.

Dupa un protocol complet, pacientii dumneavoastra se vor bucura de un ten mai hidratat, stralucitor, omogen, cu liniile fine si ridurile vizibil estompate, dar si cu pori diminuati semnificativ. In plus, procedura poate fi realizata nu numai la nivelul tenului, ci si in zona gatului, decolteului, pe dosul palmelor si la nivelul intern al bratelor.
V-ar putea interesa si: