Salt la continut
Logo medifill.ro

Fillmed Laboratoires

Fillmed Laboratoires

Peste 40 de ani de experienta pro-ageing


Inca din 1978, specialistii Fillmed Laboratoires inoveaza industria medical-estetica prin game de produse non-chirurgicale, avand o abordare holistica in tratarea diferitelor probleme ale pielii, in functie de necesitatile individuale ale fiecarui pacient.

Fillmed si-a consolidat pozitia si expertiza in tratamente estetice si cosmetice cu acid hialuronic si ingrediente active, avand o unitate de productie personalizata, ce foloseste tehnologii de ultima generatie. Peste 20% din profitul companiei este redirectionat inspre echipa de Reasearch & Development, in fiecare an. Toate produsele companiei respecta cele mai stricte cerinte de calitate, in conformitate cu standardele internationale ISO 14644-1 si ISO 13485. In plus, intreaga gama de produse se bazeaza pe studii In Vitro si Ex Vivo si numeroase cercetari stiintifice – astfel incat dumneavoastra si pacientii dumneavoastra sa fiti siguri de calitatea, siguranta si rezultatele promise.

Fillmed va pune la dispozitie o gama completa de produse pentru rejuvenarea pielii si tratarea problemelor sale tintite: Gama Art Filler (Fine Lines, Unviersal, Volume, Lips si Lips Soft) – fillere construite prin Tehnologia Tri-HYAL pe baza de 3 tipuri de acid hialuronic pentru sculptare, umplere si reintinerire, Gama M-HA pentru un efect de umplere, Gama de Mezoterapie (NCTF 135, NCTF 135 HA si Dermaroller), Peeling-uri Chimice (Time Peel, Bright Peel si Light Peel, alaturi de lotiunile Pre-Peel si Post-Peel) pentru reinnoirea si revitalizarea pielii, Gama Skin Perfusion – alcatuita din produse de skincare pentru un ritual de ingrijire acasa si optimizarea procedurilor de la cabinet, alaturi de echipamentul inovator Cyroled – prin care puteti realiza crioterapie si terapii led.
Cere oferta

Istoricul Gamei de Produse Fillmed


1978 – ia nastere Fillmed Laboratoires, iar cativa ani mai tarziu sunt dezvoltate produsele NCTF 135 si NCTF 135 HA
2009 – compania isi extinde aria in produse pe baza de acid hialuronic cu grad inalt de puritate pentru restaurarea volumului si estomparea ridurilor. Se pun bazele abordarii de tip 360° in rejuvenarea pielii
2011 – Specialistii Esteticieni pot insera in cadrul practicii de la cabinet protocoale de Peeling Chimic si Mezoterapie
2013 – este lansata gama Skin Perfusion – o linie de produse de ingrijire pentru acasa, menite sa optimizeze eficienta procedurilor de la cabinet
2016 – se creeaza gama Art Filler pe baza tehnologiei TRI-HYAL cu 3 tipuri de acid hialuronic
2019 – se lanseaza NanoSoft – cel mai mic dispozitiv de injectare, pentru proceduri fara durere
2020 – se insereaza pe piata Lip Menu, cu produsele din gama Art Filler Lips si Lips Soft
2021 – era pro-ageing, in cel mai frumos si sanatos mod.

Despre Gama Fillmed Skin Perfusion


Skin Perfusion este o gama de cosmeceutice de ultima generatie pe care le puteti recomanda pacientilor dumneavoastra in rutina de ingrijire pentru acasa. Complementare procedurilor estetice, acestea contin ingredienti activi in concentratii optime, in functie de tipul de ten, de aspectul pielii si necesitatile individuale ale fiecarui pacient.
Skin Perfusion contine creme, serumuri, boostere si masti – pentru tratamente tintite, dar si solutii de curatare, de protectie solara sau de hidratare a pielii uscate de pe corp.

De Ce sa Alegeti Fillmed


Fillmed inseamna calitate 100% frantuzeasca si peste 40 de ani de expertiza in industria medical-estetica. Lider consacrat la nivel mondial, acesta va pune la dispozitie produse profesionale premium menite sa ofere o abordare holistica in rejuvenarea, ingrijirea si imbunatatirea semnificativa a calitatii pielii.
Ce spun medicii despre Fillmed Laboratoires
 • Dr. Cristina Ioannou
  Dr. Cristina Ioannou,
  Medic Specialist Dermatologie, Romania
  Ceea ce m-a convins sa integrez in practica mea produsele Fillmed si sa le folosesc in continuare - a fost feedback-ul foarte bun din partea pacientilor mei.
 • Dr. Andreea Boca
  Dr. Andreea Boca,
  Medic Specialist Dermato-Venerolog, Romania
  Stiti ce ma impresioneaza la produsele Fillmed? Cantitatea mica de produs de care ai uneori nevoie, ca sa schimbi aerul si impresia pe care ti-o lasa la contactul vizual un pacient.
V-ar putea interesa si: