Salt la continut
Logo medifill.ro
Ellanse

Ellanse

Cere oferta

Ellanse

Sinclair
img_2

Ellanse - Filler cu Policaprolactona pentru Stimulare de ColagenEllanse este un filler cu actiune dubla ce lucreaza profund in piele pentru a trata semnele imbatranirii, stimuland productia naturala de colagen. Este un tratament sigur si eficient pentru rejuvenarea pielii.

Prin combinarea microsferelor delicate de Policaprolactona (PCL) cu un gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), Ellanse actioneaza imediat, volumizand zonele afectate. Apoi, microsferele se degradeaza in timp - ramanand structurile de colagen ce recontureaza si refac structura pielii si conturul facial.

Ellanse este disponibil in 2 optiuni: S, M, acestea se diferentiaza doar prin lungimea initiala a lantului polimer al PCL.
Studiile clinice si diversi parametrii cantitativi au aratat ca Ellanse vine cu un beneficiu major de imbunatatire a calitatii pielii cu rezultate mai semnificative si de durata mai lunga decat alte fillere testate.

Filler Ellanse - Compozitie:


-70% Gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC)
-30% Microsfere Policaprolactona (PCL)

Indicatii Produs:


-Stimulare de colagen
-Restabilire volum
-Redefinire contur
-Reducere riduri
-Imbunatatire calitate piele

img_3

Ellanse - Zone de Tratament si Mod de Injectare


Fillerul Ellanse poate fi folosit pe multiple zone ale fetei, oferind un efect de volumizare in zona de tratament. In plus, pe toate zonele listate mai jos, se poate obtine si un efect de imbunbatatire al densitatii, tonuslui si texturii pielii.

• Etaj superior
-Frunte
-Tample
-Zona sprancenelor

• Etaj median
-Conturare nas
-Volumizare obraz
-Pliuri nazolabiale

• Etaj inferior
-Comisuri orale
-Linii marioneta
-Sulcus prementonier
-Zona mentoniera
-Linia mandibulei

Modalitatea de Injectare:
-Ellanse este indicat pentru injectare in stratul subdermic (grasimea subcutanata/hipoderm), iar per regiune (superioara, mediana si inferioara)img_4

In cat Timp Apar Rezultatele cu Ellanse si cat Timp se Mentin?


Restabilirea volumului si reducerea ridurilor si a pliurilor pot fi observate imediat dupa tratament. ELLANSÉ stimuleaza treptat productia de colagen propriu al corpului pentru a trata cauzele care stau la baza imbatranirii faciale pentru rezultate de lunga durata si cu aspect natural. Rezultatele se mentin pana la 18 luni, respectiv 24 de luni, in functie de optiunea aleasa.

De ce sa Alegeti ELLANSE?


-Rezultate cu aspect natural si de lunga durata;
-Rejuvenarea faciala prin stimularea noului colagen din corp, imbunatatirea densitatii, fermitatii, elasticitatii si texturii pielii;
-Contur si volum restabilit;
-Corectia imediata a ridurilor si a pliurilor;
-Rezultatele dureaza pana la 18 luni sau 24 de luni, in functie de tratament;
-Ideal atat pentru femei cat si pentru barbati;

Pentru a face ca intreaga experienta de aplicare a procedurilor Ellanse sa fie cat mai placuta si usoara, Beautymed organizeaza workshop-uri dedicate, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni. Ele constau in ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, contactati-ne acum!Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Ellanse
  • Tatiana V.
    Tatiana V.
    Inainte de a descoperi tratamentul Ellanse, aveam pielea lasata, riduri si linii fine. Acum dupa 12 luni rezultatele sunt excelente, riduriile si liniile fine s-au atenuat, iar imperfectiunile s-au corectat. Recomand cu toata increderea tratamentul!