Salt la continut
Logo medifill.ro
Maili - Produse Injectabile cu Acid Hialuronic
Maili Precise

Maili Precise

Cere oferta

Maili Precise

Sinclair
img_2

MaiLi Precise - Acid Hialuronic pentru Riduri Medii si Linii FineMaiLi Precise este un acid hialuronic special creat pentru tratamentul liniilor fine si al ridurilor nazogeniene. Acesta este utilizat cu succes si pentru definirea buzelor sau estomparea zonei periorbitale, oferind efecte de lunga durata.

Descoperiti Precise de la MaiLi - un acid hialuronic cu o concentratie de 15 mg/ml, cu o textura usor de modelat si putere de umplere remarcabila, Precise estompeaza semnificativ ridurile si liniile fine. Este alegerea perfecta pentru conturarea si corectarea anumitor zone ale fetei.

Realizati propria viziune estetica cu un gel premium care ofera volum, putere de proiectie si elasticitate, pentru ca pacientii dumneavoastra sa-si pastreze propia frumusete naturala.

img_3

Tehnologia OxiFreeTMTehnologia regasita la Precise se numeste OxiFreeTM, aceasta permite reticularea eficienta a acidului hialuronic cu 1,4-butanediol diglycidyl ether (BDDE), obtinand astfel un gel extrem de suplu, elastic, cu o putere impresionanta de volumizare si proiectie, ce se remarca prin longevitatea sa.

Mai mult, MaiLi Precise foloseste stiinta Smart Spring care se refera la miscarea caracteristica si comportamentul retelei de acid hialuronic usor reticulata. Datorita stiintei Smart Spring, MaiLi Precise raspunde la presiuni si tensiuni, adaptandu-se perfect expresiilor faciale. Stiinta Smart Spring nu doar ofera rezultate imediate, ci asigura si persistenta acestora pe termen lung.

ASPECT
Catifelat, conturat, rejuvenat, natural, volumizat si rafinat.

OFERA
Un tesut cutanat delicat, flexibil si elastic pentru un aspect natural.

SE SIMTE
Catifelat si suplu sub piele spre deosebire de fillerele mai rigide sau restrictive.
img_4

Specificatiile Produsului MaiLi PreciseMaiLi Precise are o textura usor de modelat si potentator de umplere. De aceea, produsul va ofera rezultate exceptionale pentru:
-Linii fine
-Riduri medii
-Cearcane si pungi
-Buze
-Tesut cicatricial
-Zona periorbitala

Zone de Tratament si Adancimea de injectare:


-Ochi
-Buze
-Derm sau intra/subdermal sau intre mucoasa si muschi.

img_5

Rezultate MaiLi PreciseAspectul obtinut cu MaiLi Precise este unul natural, conturat, rejuvenat si volumizat. Calitatea acidului hialuronic folosit de produsele MaiLi se reflecta in mentinerea rezultatelor pe o perioada indelungata, pana la un an.

Daca sunteti interesati de aplicarea procedurii MaiLi Precise, va putem organiza mai multe workshop-uri, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni (traineri internationali sau nationali Sinclair). Vor fi ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, se poate utiliza formularul de contact de mai jos.Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Maili Precise
  • Dr. Thomas Rappl
    Dr. Thomas Rappl,
    Chirurg Plastician Austria
    Sunt onorat sa am in portofoliu un acid hialuronic ca MaiLi, care raspunde exceptional de bine la presiune si ofera rezultate cu aspect natural si de lunga durata.