Salt la continut
Logo medifill.ro
Lanluma X - Injectabil pentru Stimulare de Colagen
Lanluma X

Lanluma X

Cere oferta

Lanluma X

Sinclair
img_2

Lanluma X - Produs cu Acid Polilactic de Stimulare a Colagenului pentru CorpMod prezentare: 40 ml

Lanluma X este un biostimulator de colagen pentru imbunatatirea aspectului formelor, volumizarea feselor si pentru reducerea celulitei, dedicat chirurgilor plasticieni si medicilor dermatologi, ce isi doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente corporale minim invazive.

Lanluma X este un produs injectabil cu acid polilactic (PLLA) si activeaza o regenerare profunda a tesutului, ce stimuleaza colagenul, adaugand volum si reconturare pentru un rezultat optim.

Specificatiile Produsului Lanluma X:


-Imbunatateste aspectul formelor si volumizeaza fesele
-Imbunatateste laxitatea pielii si textura feselor
-Ajuta la reducerea celulitei si denivelarilor
-Recontureaza forma si volumul feselor

Cum Functioneaza Lanluma X?


Lanluma X declanseaza o reactie profunda in tesut, ce stimuleaza colagenul pentru un aspect imbunatatit, datorita compozitiei de acid polilactic.

img_3

Lanluma X - Beneficii Produs


Urmatorii factori ofera produsului Lanluma X proprietatiile sale biologice si mecanice exercitate de stimularea naturala a colagenului:
-Distributie granulometrica stransa a microparticulelor de acid polilactic (PLLA);
-Cinetica incetinita de degradare;
-Resorbabilitate;
-Caracteristicile fizio-chimice sunt ideale atat pentru injectarile subdermale superficiale cat si profunde;
Aceste caracteristici fac din Lanluma X un produs ideal pentru marirea volumului, imbunatatirea conturului si corectia depresiunilor cutanate, cu predictibilitate si efect de lunga durata.

Cum sa Folositi Lanluma X – o Retrospectiva


Planurile de tratament depind de rezultate dorite de pacientii dumneavoastra. In mod normal, veti folosi 1-2 fiole de Lanluma X pe zona, per sedinta, demarand un plan de tratament ce va fi finalizat in 2-4 sedinte.
Posteriorul in forma literei A sau cel pe contur patrat pot fi reconturate, echilibrate sau volumizate. Lanluma X este perfect pentru un extra volum si lifting al feselor, fiind ideal inclusiv pentru pacientii care au formele mai lasate. Fesele mai generoase sau cele in forma de inima pot fi ajustate si augmentate pentru o volumizare, un aspect si o forma naturala. Din pacate, Lanluma X nu se potriveste pacientilor cu forma posteriorului in V.
Lanluma X poate fi folosit si pe abdomen pentru a imbunatati aspectul si textura pielii. Printr-o combinatie de injectari profunde si superficiale, poti redefini delicat, volumiza, reda fermitate pielii si corecta anumite aspecte pentru a obtine rezultatele dorite de pacientii tai si pentru a le mari increderea in sine.
img_4

In cat Timp Apar Rezultatele si cat Timp se Mentin?


Rezultatele apar gradual in decursul a 2-3 luni dupa procedura, imbunatatindu-se pe masura ce colagenul natural este stimulat. Tratamentul are un timp minim de recuperare, fiind o procedura confortabila pentru pacienti. Iar rezultatele se mentin pana la 2 ani.

De ce sa Alegeti Lanluma X pentru Reconturarea Corporala?


-Rezultatele se mentin pana la 2 ani;
-Este un tratament expres, ce poate fi realizat in mai putin de o ora;
-Este un tratament fara durere (realizat cu anestezie locala), cu timp de recuperare minim, iar pacientii se pot intoarce la activitatile zilnice imediat dupa procedura;
-Rapid de preparat – puteti injecta produsul de la prima consultatie;
-Extrem de usor de folosit - fara blocarea acului in timpul injectarii;
-Pacientii au nevoie de 2-4 tratamente, rezultatele apar gradual dupa prima sedinta la 2-3 luni;
-Un studiu recent demonstreaza ca pacientii sunt mai fericiti cu rezultatele obtinute cu Lanluma X;

Pentru a face ca intreaga experienta de aplicare a procedurilor Lanluma X sa fie cat mai placuta si usoara, Beautymed organizeaza workshop-uri destinate, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni. Ele constau in ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, contactati-ne acum!

Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Lanluma X
  • Dr. Tanya Avram
    Dr. Tanya Avram,
    Chirurg Plastician
    Lanluma este un produs care ne ajuta sa restructuram tesuturile prin productia de colagen. Il putem ultiliza la nivelul gatului pentru a-i reda fermitatea si la nivelul corpului. Pe de-o parte la nivelul abdomenului pentru a reduce laxitatea si, pe de alta parte, un tratament foarte popular la noi in clinica este augumentarea feselor.