Salt la continut
Logo medifill.ro
Maili - Produse Injectabile cu Acid Hialuronic
Maili Volume

Maili Volume

Cere oferta

Maili Volume

Sinclair
img_2

MaiLi Volume - Acid Hialuronic pentru Contur si Volum facialMaiLi Volume, acid hialuronic ideal pentru augmentarea volumului si evidentierea conturului facial. Asigura lifting facial, datorita administrarii profunde in piele. Experimentati puterea de proiectie delicata, elasticitatea si longevitatea fuzionate in gelul Volume de la MaiLi, datorita tehnologiei OxiFreeTM.

Tehnologia OxiFreeTMMaiLi foloseste tehnologia OxiFreeTM pentru a conserva lanturile lungi de acid hialuronic. Acest proces transformational permite o reticulare mai redusa si mai eficienta, oferind rezultate de lunga durata, confirmate de studii clinice.

Reticularea intr-o atmosfera inerta se realizeaza cu un nivel scazut de 1,4 butanediol diglycid ether (BDDE), transformand solutia intr-un gel unic, suplu, cu propietati elastice. Speciile reactive de oxigen sunt eliminate din gel pentru a pastra reteaua de acid hialuronic usor reticulata.
Reteaua de acid hialuronic reticulat (care contine specii de oxigen mai putin reactive) se mentine mai bine in timpul sterilizarii. Miscarea caracteristica si comportamentul retelei de acid hialuronic MaiLi OxiFreeTM pot fi descrise ca o retea de arcuri inteligente.

img_3

Avantaje MaiLi


  • Gama de acid hialuronic MaiLi ofera posibilitati multiple de tratament pentru a satisface nevoile individuale ale pacientilor dvs.
  • MaiLi Volume se adapteaza foarte bine la presiune, ofera flexibilitate si pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala a fetei. Produsul este realizat special pentru a volumiza, redefini si intensifica fiecare zona.
  • Mai putin produs, dar mai mult volum in zonele tratate. Cu o reducere de 24% a cantitatii de filler utilizata, MaiLi ofera un volum remarcabil, cu rezultate de lunga durata si pacienti incantati.
  • MaiLi Volume ofera pacientilor dvs. rezultate naturale si de lunga durata, reducand astfel necesitatea interventiilor frecvente.
  • Dezvoltat in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, MaiLi Volume este un produs de incredere, contribuind la mentinerea standardelor ridicate ale clinicii dumneavoastre.
  • MaiLi Volume asigura un confort sporit in timpul procedurii si un timp minim de recuperare post-tratament. Volume are integrat in componenta sa lidocaina pentru o experienta confortabila.

Specificatiile Produsului:


  • Augmentarea volumului facial.
  • Tratamentul estetic al ridurilor profunde de la nivelul pielii.
  • Reconstructie faciala a defectelor structurale de natura congenitala sau medicala: pierderea de volum, din cauza lipoatrofiei.

img_4

Zone de Tratament si Adancimea de Injectare:


  • Pometi
  • Tample
  • Tesut gras subcutanat sau zona supraperiostala.

Rezultate MaiLi Volume


MaiLi Volume reprezinta un partener esential in practica dvs. medicala, oferind rezultate exceptionale in restabilirea volumetriei faciale. Datorita texturii netede a gelului cu proprietati elastice permite injectarea precisa si faciliteaza astfel volumizarea zonei faciale pentru rezultate naturale si armonioase. Imbunatatirile semnificative sunt vizibile pana la 12 luni de la injectare.

Daca sunteti interesati de gama de acid hialuronic MaiLi, va putem organiza mai multe workshop-uri, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi sau chirurgi plasticieni (traineri internationali sau nationali Sinclair), ce ofera un sprijin imens in cunoasterea stiintei din spatele produselor, anatomia aplicata in medicina estetica si in tratamentele combinate, pentru a raspunde tuturor cerintelor si a oferi incredere deplina pacientilor. Pentru detalii suplimentare, se poate utiliza formularul de contact de mai jos.Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Maili Volume
  • S. L. Dr. Bogdan Caraban
    S. L. Dr. Bogdan Caraban,
    Medic Primar Chirurgie Plastica
    Sfatul pe care le dau pacientelor mele atunci cand isi doresc injectarea cu acid hialuronic este injectarea cu un acid hialuronic de calitate. Ce m-a impresionat in ultima perioada este un preparat pe baza de acid hialuronic, numit Maili. Am ales sa injectez acest produs, deoarece ofera un aspect natural, iar trendul actual este cel de naturalete, remanenta este una foarte buna. Asadar, va sfatuiesc cu incredere sa apelati la acest produs, deoarece este unul de calitate, recunoscute la nivel european si international.