Salt la continut
Logo medifill.ro
Cellenis Dermafiller

Cellenis Dermafiller

Cere oferta

Cellenis Dermafiller

Estar Medical

Filler autolog cu efect instantaneu de volumizare si regenerare a tesuturilorMedicina estetica vizeaza din ce in ce mai frecvent proceduri non-chirugicale, cu timp de recuperare redus, care sa permita pacientilor sa se intoarca imediat la activitatile de zi cu zi. Cellenis® DermaFiller este un produs inovativ, cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste corectia, volumizarea si rejuvenarea tenului, care respecta toate exigentele actuale cu privire la calitate si timp de recuperare foarte scurt.

Cellenis® DermaFiller este un filler biologic, autolog, util in tratamentele de rejuvenare globala a tenului, gatului, decolteului si al mainilor cu efect de lifting si volumizare, care are la baza tehnologia patentata de obtinere a plasmei Cellenis de la Estar Medical.

Obtinerea Cellenis DermaFiller difera de procedura de obtinere Cellenis, fiind necesari cativa pasi suplimentari: dupa obtinerea preparatului cu plasma prin centrifugarea sangelui recoltat de la pacient, se extrage o parte care este incalzita intr-un dispozitiv special pana la 100 de grade Celsius. Aceasta este bogata in albumina, iar in urma procesului de incalzire, se obtine o substanta vascoasa, ce sta la baza efectului de volumizare.

Ce putem trata cu Cellenis DermaFiller?


  • ridurile (de expresie, la nivelul decolteului, gatului, fruntii si corpului)
  • putem restabili conturul facial
  • sa tratam in siguranta zona perioculara si cea a cearcanelor
  • sa augumentam diverse zone cum ar fi pometii, mentonul, etc
  • sa obtinem conturarea buzelor, si sa tratam zona peribucala: ridurile marioneta si nazo-labiale
  • putem reduce aspectul cicatricilor
  • corecta diverse aspecte cum ar fi realizarea rinoplastiei non-chirugicale, etc

De ce sa alegi Cellenis DermaFiller?


Cellenis DermaFiller are rezultate de volumizare si corectie asemanatoare produselor pe baza de acid hialuronic, insa pentru ca are la baza materialul propriu pacientului, riscurile aparitiei reactiilor adverse este aproape inexistent. In plus, Cellenis DermaFiller este indicat inclusiv pentru zonele dificil de tratat cu alte tipuri de fillere, cum ar fi zona perioculara si cearcanele.

Cellenis DermaFiller, este mai mult decat un filler, beneficiind de tehnologia unica Cellenis, prin actiunea factorilor de crestere, imbunatatim semnificativ calitatea si aspectul tesuturilor, stimuland productia de colagen si crescand aportul de nutrient esentiali in zona injectata (sustinand neovascularizatia). In alte cuvinte, asistam la pe langa efectul imediat si la o imbunatatire in timp a rezultatelor initiale, mai ales daca apelam regulat la procedura.

Cui se potriveste Cellenis DermaFiller?Cellenis DermaFiller este potrivit pentru persoanele care doresc pe langa efectul de volumizare si imbunatatirea calitatii pielii, pentru cei care sunt la primele injectari cu fillere, acelora care urmaresc un efect natural de rejuvenare sau evident celor care au manifestat reactii alergice sau adverse la produsele cu acid hialuronic, ori alte substante.

Ce presupune tehnologia Estar Medical?Portofoliul de produse al companiei Estar Medical se bazeaza pe o tehnologie brevetata, aprobata FDA - 519 (k) si certificata CE (CE 1023) si este realizat sub standardele internationale ISO 13485:2003 si ISO 9001:2008, in regim strict GMP. Produsele sunt fabricate in incaperi sterile, in conditii de maxima siguranta, si sunt autorizate pentru reinjectare.
V-ar putea interesa si: