Salt la continut
Logo medifill.ro

Estar Medical

Estar Medical

Simplitate pentru succes in rejuvenarea pielii


Estar Medical este recunoscut la nivel mondial ca fiind producatorul principal al unei metode brevetate pentru productia de plasma autologa bogata in trombocite si alte tehnologii conexe de terapie celulara, pentru uz uman. Angajamentul companiei este de a inova in mod constant, prin dezvoltarea dispozitivelor medicale utilizate pentru produse biologice regenerative, alaturi de crearea terapiilor autologe in scopul imbunatatirii calitatii vietii pacientilor.

Experienta Estar Medical are deja traditie si rezonanta la nivel mondial, compania luand nastere inca din anul 1992. Fondatorul sau – Dl. Aaron Esteron – expert in stiinte polimerice, antreprenor si inventator prolific, este pionier in proiectarea si dezvoltarea sistemelor de colectare si separare a sangelul, fiind, totodata, primul care a comercializat aceasta linie inovatoare de produse, fabricate in Israel si distribuite cu succes in intreaga lume atat in domenii de diagnosticare, precum si in industria dispozitivelor si terapiilor medical-estetice.

Portofoliul Estar Medical cuprinde marcile inregistrate Cellenis® si Tropocells® - care proceseaza propriul sange al pacientului in scopul utilizarii trombocitelor, celulelor si proteinelor esentiale pentru indicatii precum: dermatologie, estetica, ortopedie, ingrijirea ranilor, gestionarea durerii, stomatologie, oftalmologie, transpant de par si ginecologie. Produsele poti fi aplicate fie independent, fie complementar cu alte metode biologice si terapeutice.
Cere oferta

Care sunt pasii procedurii Cellenis by Estar Medical?


Procedura Cellenis debuteaza prin colectarea sangelui pacientului direct in tubul cu vacuum produs de Estar Medical, ce contine gelul de separare patentat
Prin utilizarea sistemului de centrifugare Estar Medical timp de 10 minute – gelul separa trombocitele de plasma, celule rosii si leucocite
(Optional) se poate elimina o parte din plasma pentru a obtine o concentratie mai mare a trombocitelor.
Prin pomparea repetata a lichidului in peretii eprubetei se genereaza plasma autologa bogata in trombocite.
Se introduce filtrul in eprubeta pana cand ajunge la gel, pentru filtrarea plasmei bogata in trombocite.
Se extrage plasma bogata in trombocite si se aplica pe zona de tratament aleasa, prin tehnicile de injectare specifice mezoterapiei.
Intreg procesul dureaza aproximativ 20 de minute.

Ce indicatii medical-estetice acopera produsele Estar Medical?


Plasma bogata in trombocite specifica produselor Estar Medical este o abordare inovativa, sigura si eficienta in regenerarea tesuturilor si rejuvenarea pielii. Produsele Cellenis (de 11 ml sau de 22 ml) acopera tratamentul zonelor de calvitie, a pielii imbatranite, afectata de soare, a laxitatii cutanate, ridurilor de pe diferite zone ale fetei si corpului, cicatricilor post-acneice, vergeturilor sau rejuvenare intima.

Cat de sigure sunt produsele Estar Medical?


Portofoliul de produse al companiei Estar Medical se bazeaza pe o tehnologie brevetata, aprobata FDA - 519 (k) si certificata CE (CE 1023) si este realizat sub standardele internationale ISO 13485:2003 si ISO 9001:2008, in regim strict GMP. Produsele sunt fabricate in incaperi sterile si in conditii de maxima siguranta.
In plus, caracterul autolog al plasmei bogata in trombocite elimina riscul transmiterii bolilor si minimizeaza aparitia unor efecte secundare precum inflamatii, tumefiere, echimoze sau dureri locale.
Ce spun medicii despre Estar Medical
  • Dr. Lavinia Maximencu
    Dr. Lavinia Maximencu,
    Medic Specialist Chirurgie Plastica, Romania
    Cellenis se diferentiaza de celelalte brand-uri prin calitatea superioara a kit-ului de recoltare si prin existenta studiilor clinice care demonstreaza eficacitatea si sigurata produsului. De asemenea, ei au o permanenta preocupare pentru inovare.
V-ar putea interesa si: