Salt la continut
Logo medifill.ro
Sinclair Lanluma - Distribuitor Oficial in Romania
Lanluma V

Lanluma V

Cere oferta

Lanluma V

Sinclair
img_2

Lanluma V - Produs cu Acid Polilactic de Stimulare a Colagenului pentru FataMod prezentare: 15 ml

Lanluma V este un biostimulator de colagen pentru rejuvenarea si fermitatea pielii, dedicat medicilor dermatologi si chirurgilor plasticieni, ce isi doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente faciale minim invazive.

Lanluma V reprezinta o inovatie semnificativa in abordarea esteticii faciale minim invazive, deoarece este un produs injectabil cu acid polilactic (PLLA) si se poate folosi in doua moduri pentru a activa productia naturala de colagen: fie pentru a corecta sau a redobandi volumul facial sau pentru a restabili aspectul intinerit, ajutand organismul sa corecteze liniile faciale medii sau profunde. Astfel, cu ajutorul Lanluma V, clinica dumneavoastra poate oferi servicii minim invazive de rejuvenare faciala cu rezultate naturale si de lunga durata.

Specificatiile Produsului Lanluma V:


-Restabilire volum
-Redefinire contur
-Reducere riduri si linii fine
-Rejuvenare ten
-Imbunatatire textura piele
-Estompare cicatrici

img_3

Cum Functioneaza Lanluma V?


Lanluma V declanseaza o reactie profunda in tesut, ce stimuleaza colagenul pentru un aspect reimprospatat, rejuvenat si intinerit, datorita compozitiei de acid polilactic. Lanluma V lucreaza impresionant pe corectia de riduri, linii si pliuri, ajustand si perfectionand mai multe zone: pometi, barbie, mandibula, pliuri nazolabiale, tample si zone cu cicatrice.

Cum se Desfasoara Tratamentul Lanluma V?


Lanluma V se prepara rapid, dureaza in jur de 10 minute si puteti injecta produsul chiar de la prima consultatie. Tratamentul cu acest produs se poate realiza sub 60 de minute.

Lanluma V - Proprietati Biologice si Mecanice


Urmatorii factori ofera produsului Lanluma V proprietatiile sale biologice si mecanice exercitate de stimularea naturala a colagenului: distributie granulometrica stransa a microparticulelor de acid polilactic (PLLA); cinetica incetinita de degradare; resorbabilitate; caracteristicile fizio-chimice sunt ideale atat pentru injectarile subdermale superficiale cat si profunde.
img_4

In cat Timp Apar Rezultatele si cat Timp se Mentin?


Rezultatele apar gradual in decursul a 2-3 luni dupa procedura, imbunatatindu-se pe masura ce colagenul natural este stimulat. Tratamentul are un timp minim de recuperare, fiind o procedura confortabila pentru pacienti. Iar rezultatele se mentin pana la 2 ani.

De ce sa Alegeti Lanluma V pentru Clinica Dumneavoastra?


-PLLA este extrem de sigur si efficient;
-Tranzitie treptata si stimulare naturala a colagenului pentru un aspect pe care pacientii dumneavoastra il vor indragi;
-Rezultatele se mentin pana la 2 ani;
-Tratament minim invaziv cu timp de recuperare redus – un tratament realizabil in pauza de pranz;
-Extrem de usor de folosit - fara blocarea acului in timpul injectarii;
-Este fara durere (se aplica o anestezie locala), cu timp de recuperare minim, pacientii pot reveni la activitatile zilnice imediat dupa interventie;

Pentru a face ca intreaga experienta de aplicare a procedurilor Lanluma V sa fie cat mai placuta si usoara, Beautymed organizeaza workshop-uri destinate, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni. Ele constau in ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, contactati-ne acum!

Informatii Workshop/ Cere Oferta
Ce spun medicii despre Lanluma V
  • Dr. Gabriel Mazilu
    Dr. Gabriel Mazilu,
    Chirurg Plastician
    Am ales sa folosesc produsele Lanluma V si Lanluma X deoarece au cea mai mare cantitate de acid polilactic de pe piata. Folosesc Lanluma V pentru tratamentele de la nivelul fetei, gatului si decolteului. Iar Lanluma X, il folosesc pentru a stimula colagenul de la nivelul feselor, coapselor, abdomenului sau a bratelor. Este un produs mai mult decat sigur, este un produs testat pe foarte multi pacienti, este un produs care are multe studii clinice.