Salt la continut
Logo medifill.ro
Silhouette Soft – Fire Resorbabile pentru Eliminarea Laxitatii Cutanate
Silhouette Soft

Silhouette Soft

Cere oferta

Silhouette Soft

Sinclair
img_2

Silhouette Soft – Fire Resorbabile pentru Eliminarea Laxitatii CutanateSilhouette Soft sunt fire resorbabile, special create pentru restabilirea conturului facial si eliminarea laxitatii cutanate. Silhouette Soft este un produs destinat medicilor, folosit in mod special pentru proceduri minim-invazive de lifting.

Sutura este compusa dintr-un monofilament format din PLLA ( acid polilactic) si conuri din PLGA ( 82% acid polilactic si 18% acid poliglicolic).

Silhouette Soft asigura o regenerare treptata si sustinuta a tesuturilor prin cresterea productiei de colagen, astfel incat pielea pacientilor dumneavoastra sa devina mai tanara din interior.

Silhouette Soft este biocompatibil, biodegradabil si bioresorbabil. Cu Silhouette Soft, puteti corecta si repozitiona tesuturile pentru a restabili o forma mai conturata si un aspect mai tanar ale fetei, pastrand insa aspectul natural al fetei.

Specificatiile Produsului:


-Eliminarea laxitatii cutanate
-Efect de lifting
-Reconturare faciala
-Redefinirea liniei maxilarului

img_3

Indicatii Generale:


-Ptoza sprancenelor
-Ptoza zonei mediane a fetei
-Ptoza zonei inferioare a fetei
-Relaxarea gatului

Zone de Tratament:


-Silhouette Soft Recontour este folosit pentru zona: mid-face.
Indicatii: Pierderea volumului in zona obrajilor, ducand la aparitia pliurilor nazolabiale.
-Silhouette Soft Redefine utilizat pentru zona de tratament: lower-face.
Indicatii: Modificarile legate de varsta care afecteaza definirea liniei maxilarului.
-Silhouette Soft Reshape pentru zona full-face.
Indicatii: Modificari legate de varsta care afecteaza forma si conturul fetei.
-Silhouette Soft Reshape Plus pentru full-face si gat.
Indicatii: Modificari legate de varsta care afecteaza forma, conturul fetei, precum si conturul gatului.

Rezultatele Tratamentului Silhouette Soft:


Procedura minim-invaziva cu rezultate eficiente, pana la 24 de luni.
img_4

Tehnologia Conului Bidirectional


Silhouette Soft se distinge fata de alte tipuri de fire resorbabile, datorita tehnologiei patentate a conului bidirectional. Tehnologia unica de conuri 3D de la Silhouette Soft ofera o ancorare mai puternica in tesut. Prin urmare, atunci cand se aplica tensiune, sutura ramane pe loc si nu se deterioreaza. De asemenea, tehnologia conului bidirectional ofera o mai buna repozitionare a tesutului adipos mobil si o fixare puternica a tesutului rigid.

Con gol cu Suprafata 3D mare


Suprafata mare a conurilor asigura o implicare puternica a tesuturilor si suspensie eficienta a tesuturilor moi in comparatie cu alte fire.

 • Risc Limitat de Rupere a Suturii

 • Conurile care se misca liber nu compromit rezistenta monofilamentului si reduc astfel riscul de deteriorare a suturii.

 • Polimeri de Lunga Durata

 • PLLA si PLGA sunt degradate prin hidroliza. Aceasta degradare este lenta si mentinuta in timp, iar reactia inflamatorie este minima.

 • Profil de Siguranta Excelent

 • Cele mai frecvente reactii adverse sunt durerea si inflamatia, care dispar in 2-3 zile de la procedura. Silhouette Soft asigura cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.


img_5

Noua Sutura Scurta cu 12 Conuri


Silhouette Soft este disponibil in patru variante, astfel incat sa aveti libertatea si flexibilitatea de a lucra pe diferite zone si de a aborda diverse probleme legate de laxitate: de 8 conuri, de 12 conuri, 12 conuri scurte si 16 conuri.

Mai multe conuri pe cm, mai mult control, rezultate mai frumoase. Noua sutura scurta cu 12 conuri ofera dimensiunile si tensiunea ideala pentru tratamentul vectorului linie marioneta - tampla, considerata una dintre cele mai dificile corectii. Datorita concentratiei mari de conuri, forta de ridicare este distribuita in mai multe puncte de contact, reducand astfel forta distribuita pe fiecare punct in parte.

Nu uitati ca lungimea activa a dispozitivului este factorul important. Intotdeauna, trebuie ales produsul cu lungimea cea mai potrivita pentru zona specifica de tratament. Noile noastre protocoale de insertie contin recomandari complete actualizate pe fiecare zona a fetei, respectand laxitatea pielii a pacientului.

Daca sunteti interesati de aplicarea procedurilor Silhouette Soft, Beautymed organizeaza workshop-uri destinate, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni (traineri internationali sau nationali Sinclair). Ele constau in ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, contactati-ne acum!

Informatii Workshop/ Cere Oferta

Ce spun medicii despre Silhouette Soft
 • Dr. Balcangiu Stroescu
  Dr. Balcangiu Stroescu,
  Medic Primar Dermato-venerologie
  Folosesc, in practica mea, de peste 6 ani firele Silhouette Soft pentru ca au o tehnologie speciala. Datorita acestei tehnologii este stimulat colagenul propriu, iar firele au o putere de repozitionare a tesutului uimitoare. De asemenea, au o putere extraordinara de liftare si ranforsare a tesutului.