Salt la continut
Logo medifill.ro
B3 Recovery Cream

B3 Recovery Cream

Cere oferta

B3 Recovery Cream

Fillmed Laboratoires

Crema calmanta post-proceduri medicale


Fillmed Laboratoires este o companie din Franta, cunoscuta la nivel mondial datorita abordarii sale holistice pentru calitatea pielii. De la produse pentru proceduri medical-estetice menite sa corecteze anumite afectiuni si sa potenteze frumusetea naturala, la o linie de cosmeceutice profesionale care sa amplifice rezultatele tratamentelor de la cabinet, Fillmed va pune la dispozitie un portofoliu intreg de solutii performante, adaptate nevoilor fiecarui pacient.

Fillmed Skin Perfusion este o gama de produse pentru acasa folosite deopotriva in rutina de ingrijire zilnica, dar si pentru mentinerea indelungata a procedurilor efectuate de catre medic. Acestea contin ingrediente active in mixul ideal pentru tipul de ten al pacientului si pentru probleme tintite – antiaging, pentru calmare, hidratare, stralucire, laxitate sau alte imperfectiuni.

Produsul B3-Recovery Cream este o crema calmanta, ideala dupa procedurile medicale. Ingredientele din compozitia sa, Vitamina B3 si H-Urea, extractul de Mirabilis Jalapa, Rhamno complex si complexul din plante au rolul de a stimula procesul de reparare si revitalizare a pielii, de a hidrata si a calma pielea sensibila si reactiva, dar si de a reduce roseata – in special in cazul unui ten cu tendinte de uscare.

Cu B3-Recovery Cream pacientii dumneavoastra se vor bucura de o piele fara urme de iritatii, care ii va recapata vitalitatea si tonusul in timp record.

Ce ingrediente contine produsul B3 – Recovery Cream?


B3-Recovery Cream contine un complex de ingrediente active cu efect direct in sanatatea si aspectul pielii, in special dupa efectuarea unei proceduri:
  • Vitamina B3 + H-Urea: mix hidratant regenerator renumit pentru refacerea barierei de umiditate a pielii
  • Complex bazat pe plante: cunoscut pentru proprietatile de calmare a pielii deshidratate
  • Extract de Mirabilis Jalapa : ingredient activ calmant cunoscut pentru sporirea capacitatii de adaptare a pielii sensibile si reactive
  • Rhamno complex: ce reduce roseata cauzata de uscarea cutanata sau tratamente agresive care au afectat bariera de umiditate a pielii.

Ce puteti realiza cu produsul B3 – Recovery Cream?


B3-Recovery Cream contine un mix de ingrediente active menite sa contribuie la repararea, hidratarea si calmarea pielii, post-proceduri medical-estetice.
V-ar putea interesa si: