Salt la continut
Logo medifill.ro
P-Bright Serum

P-Bright Serum

Cere oferta

P-Bright Serum

Fillmed Laboratoires

Serum eficient impotriva petelor pigmentare


Nivelul ridicat de melanina (pigment natural cu rol in colorarea pielii, ochilor si parului) - da nastere hiperpigmentatiei. Cauzele excesului de melanina sunt numeroase: de la expunerea indelungata la radiatiile solare, in special fara folosirea produselor de protectie, la inaintarea in varsta, modificari hormonale, inflamatii sau afectiuni cutanate si pana la folosirea in exces a anumitor medicamente.

Exista numeroase tipuri de pete pigmentare: melasma – care apare cel mai frecvent pe obraji, nas si pe buza superioara, in special in randul femeilor (cu precadere in perioada sarcinii), petele de batranete – de pe fata, gat, decolteu sau maini, petele cauzate de soarele in exces si petele post-inflamatorii – care se manifesta cel mai des post-acnee, dar si dupa o inflamatie sau ranire cutanata.

Specialistii Fillmed au creat o serie de solutii medical-estetice dedicate pacientilor care se confrunta cu hiperpigmentatie. De la proceduri efectuate doar la cabinet, de catre medic, la produse profesionale de ingrijire pentru acasa – care sa contribuie la eficientizarea si mentinerea rezultatelor.
P-Bright Serum, din gama Fillmed Skin Perfusion, contine ingrediente speciale menite sa estompeze hiperpigmentatia si sa redea uniformitatea si stralucirea pielii: Acid fitic, Vitamina C, Arabino-xiloze β 1-4 si Carbomer Papaina. Aplicat dimineata si seara, inainte de crema de baza, ofera rezultate inca din primele saptamani de utilizare.

Ce ingrediente contine produsul P-Bright Serum?


Ingredientele-cheie care stau la baza produslui Skin Perfusion P-Bright Serum sunt cunoscute in industria cosmetica pentru beneficiile in reducerea hiperpigmentatiei si in revitalizarea pielii:
  • Acid fitic: Folosit la peeling medical pentru rezultatele vizibile in uniformizarea cutanat.
  • Arabino-xyloses β 1-4: Noua generatie de ingredienti activi care vin din inovatia fragmentarii fitochimice pentru a reduce petele.
  • Vitamina C: Cunoscuta ca un puternic antioxidant, folosita pentru a oferii stralucire tenului.
  • Papain Carbomer: Exfoliant enzimatic usor cu efect de uniformizare si care reda stralucirea

Ce puteti realiza cu produsul P-Bright Serum?


P-Bright Serum este ideal pentru pacientii cu hiperpigmentatie. Mix-ul de ingrediente active care stau la baza produsului are rolul de a estompa petele pigmentare, de a uniformiza tenul si de a-i reda stralucirea.
V-ar putea interesa si: