Salt la continut
Logo medifill.ro

Augumentarea buzelor: intre Mit si Realitate


10 Februarie 2023


Injectarea cu acid hialuronic la nivelul buzelor, este cea mai ceruta interventie estetica practicata in cabinet. Impreuna cu doamna Doctor Andreea Boca, trainer international Fillmed Laboratoires organizam un workshop hands-on, in urma caruia veti invata toate detaliile relevante despre anatomie, precum si toate secretele protocolului unic dezvoltat de Fillmed Labroatoires pentru injectarea zonei periorale: BioNutriLips.

Inscrie-te si descopera cum sa obti proportiile potrivite pentru zona periorala, abordarea si produsele ideale adaptate fiecarui pacient in parte.

Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu medical-estetic Laboratoarele Fillmed sunt dedicate sa dezvolte cele mai eficiente produse de la acid hialuronic, mezoterapie, dar si sa dezvolte alaturi de specialisti din intreaga lume protocoale personalizabile pentru a obtine cele mai bune rezultate in completa siguranta.

Cursul se va desfasura in Cluj-Napoca, la Dea Clinic, str. Mihai Veliciu 33. Atentie, locurile sunt limitate, iar cursul se adreseaza exclusiv specialistilor in domeniul medical-estetic.

Inscriere Eveniment

Nume complet *
Specializare medicala *
Numar de telefon *
Adresa de E-mail *

Tehnici de Injectare Fillmed


17 Februarie 2023

Impreuna cu domnul doctor Lucian Popa, organizam pe 17 Februarie, la Iasi, un curs de tehnici de injectare Fillmed Laboratoires.

Algoritmul Fillmed Laboratoires ofera resursele necesare adaptarii planului de tratament in functie de nevoile specifice ale fiecarui pacient. De la restaurarea si imbunatatirea calitatii pielii, la hidratare, redefinirea trasaturilor, adaugarea de volum sau luminozitate, combinatiile de produse ce utilizeaza in cabinet, sau acasa, vizeaza fiecare strat al pielii.

Protocoalele unice Fillmed Laboratoires contribuie la atingerea celor 4 obiective majore cand vine vorba despre piele: 1. PreJuvenarea, 2. Infrumusetarea, 3. Corectia si 4. Restabilirea trasaturilor.

Inscrie-te la curs si descopera universul Fillmed Laboratoires: combinatia potrivita de produse, tehnicile de injectare adaptate fiecarei zone in parte, pentru a obtine cele mai bune rezultate.Atentie! Locurile sunt limitate, iar cursul se adreseaza exclusiv medicilor specialisti.

Inscriere Eveniment

Nume complet *
Specializare medicala *
Numar de telefon *
Adresa de E-mail *

Rejuvenare Globala - Focus Zona Perioculara


21 Februarie 2023

In ultimii ani, in medicina estetica se pune foarte mult accentul pe biostimulatori si preventive cu scopul de a rejuvena si imbunatati calitatii pielii. Descopera tehnicile de obtinere si protocoale de utilizare pentru fillerele pe baza de plasma proprie pentru rejuvenare globala, cu un focus special pentru zona perioculara in cadrul evenimentul din 21 februarie pe care il organizam impreuna cu doamna Doctor Alexandra Batani.

Terapia vampir este deja bine cunoscuta pentru toate beneficiile cu privire la regenerare si imbunatatirea structurii pielii, iar sistemul Cellenis duce obtinerea de plasma bogata in trombocite, la urmatorul nivel datorita tehnologiilor patentate. Te invitam sa descoperi si urmatorul pas pentru rejuvenare globala: Cellenis DermaFiller ce ofera restabilirea imediata a volumetriei si regenerarea tesuturilor.

Zona ochilor, joaca un rol foarte important in fizionomie de aceea in cadrul evenimentului, pe langa tehnicile de rejuvenare globala, vom pune accentul pe BeautifEye, un protocol unic Fillmed Laboratoires, special dezvoltat pentru rejuvenarea zonei sensibile perioculare.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in clinica DermaExpert, strada Helesteului nr 5. Cursul se adreseaza exclusiv specialistilor in domeniul medical-estetic

Inscriere Eveniment

Nume complet *
Specializare medicala *
Numar de telefon *
Adresa de E-mail *