Salt la continut
Logo medifill.ro

Eveniment Tehnici de Injectare PBSerum - Timisoara


24 Noiembrie 2022


Descopera puterea enzimelor recombinante PBserum Medical, la urmatorul curs organizat de Medifill Romania in colaborare cu doamna doctor Claudia Petrea, la Timisoara pe 24 noiembrie.

Trateaza in cabinet, in doar cateva sedinte, fara timp de recuperare, specificatii precum: barbia dubla, celulita, depozitele localizate de grasime, cicatricele, fibrozele, vergeturile, laxitatea cutanata utilizand Gama Pbserum Medical.

Gama Pbserum Medical este singura din lume bazata pe nanotehnologie, aprobate de diverse autoritati medicale din intreaga lume, ce combina enzimele cu acidul hialuronic cu greutate moleculara mare.

Colagenaza, Liaza si Lipaza sunt obtinute prin recombinarea unica a AND-ului, fiind astfel pure si mai stabile, fara potential immunogenic, fiind eficiente si sigure de utilizat. In plus, procesul de liofilizare, creste stabilitatea: enzimele recombinante pastrand astfel 100% din proprietati, fara a fi necesari conservanti.

Inscriere Eveniment

Nume complet *
Specializare medicala *
Numar de telefon *
Adresa de E-mail *
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

Tehnici de Injectare Fillmed


25 Noiembrie 2022

Impreuna cu domnul doctor Lucian Popa, organizam pe 25 noiembrie, la Iasi, un curs de tehnici de injectare Fillmed Laboratoires.

Algoritmul Fillmed Laboratoires ofera resursele necesare adaptarii planului de tratament in functie de nevoile specifice ale fiecarui pacient. De la restaurarea si imbunatatirea calitatii pielii, la hidratare, redefinirea trasaturilor, adaugarea de volum sau luminozitate, combinatiile de produse ce utilizeaza in cabinet, sau acasa, vizeaza fiecare strat al pielii.

Protocoalele unice Fillmed Laboratoires contribuie la atingerea celor 4 obiective majore cand vine vorba despre piele: 1. PreJuvenarea, 2. Infrumusetarea, 3. Corectia si 4. Restabilirea trasaturilor.

Inscrie-te la curs si descopera universul Fillmed Laboratoires: combinatia potrivita de produse, tehnicile de injectare adaptate fiecarei zone in parte, pentru a obtine cele mai bune rezultate.Atentie! Locurile sunt limitate, iar cursul se adreseaza exclusiv medicilor specialisti.

Inscriere Eveniment

Nume complet *
Specializare medicala *
Numar de telefon *
Adresa de E-mail *
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate.