Salt la continut
Logo medifill.ro
Rejuvenare Globala cu Cellenis Dermafiller
Va asteptam la cursul "Rejuvenare Globala cu Cellenis Dermafiller", sustinut de dr. Alexandra Grecu pe data de 7 octombrie, incepand cu ora 10:00 la Clinica Miomed pentru a descoperi produsul inovator Cellenis Dermafiller.
Volumetrie Faciala si Conturare Buze
Va asteptam pe data de 29 septembrie, ora 10:00, la Dea Clinic - Strada Mihai Veliciu, nr. 56, Cluj-Napoca pentru a descoperi toate secretele acidului hialuronic Art Filler.
Simpozion si Congres Anti-Aging
In perioada 6-8 mai, va asteptam la al XIV-lea congres de medicina anti-aging si dermatologie corectiva, la Ramada Park in Bucuresti.
Protocoalele Fillmed - O Noua Era Fillmed Laboratoires
Protocoalele Fillmed sunt potrivite pentru toate varstele si nevoile individuale, reprezentand un inalt nivel de calitate in piata de estetica.
Distribuie
Zilele Fillmed
Va invitam la Zilele Fillmed in Bucuresti si Cluj sa descoperiti cea mai noua tehnica de lifting non-chirugical - Domino Effect – protocol unic bazat pe efectele colaterale pozitive ale injectarilor.
Distribuie
MasterClass Medifill Academy
Webinar dedicat managementului zonei periorbitale, biorevitalizarii si liftingului facial. Descoperiti eficienta Fillmed Art Filler si a Bionutrilift cu specialisti de renume international.
Distribuie
O Analiza Amanuntita a Zonelor Periorbitale si Periorale
Analiza in profunzime a zonei periorbitale si periorale, alaturi de exemple de bune practici, proceduri si tehnici de injectare
Distribuie
Webinar - Arta Fillerelor Pro-Ageing
Tehnici de tratament cu Fillmed Art Filler in functie de generatie.
Distribuie
Noi suntem Medifill
In tot ceea ce facem, mizam pe potentarea frumusetii naturale. Din interior spre exterior, dar vizibila pentru oricine.