Salt la continut
Logo medifill.ro

Specialistii Medifill

Echipa prin care medicina si estetica sunt transpuse in serviciile dumneavoastra

Evoluam Impreuna

Medifill va pune la dispozitie nu numai un portofoliu complet de produse medical-estetice, ci si o intreaga echipa de specialisti care sa va ofere suport la fiecare pas. De la orice tip de informatie despre portofoliul nostru, la training-uri si consultanta specializata de business si marketing – suntem alaturi de dumneavoastra.

Compania Medifill este suma eforturilor fiecarui membru al echipei, al partenerilor si clientilor care ne aleg. Crestem impreuna. Evoluam impreuna.

Magdalena Marin
Magdalena Marin
National Sales Manager
Simona Carp
Simona Carp
Business Developer
Andrea Borbely
Andrea Borbely
Business Developer
Andreea Boca
Andreea Boca
Business Developer

Echipa de Business Development

Echipa noastra de Reprezentanti Medicali acopera toate zonele tarii. Indiferent de locatia dumneavoastra, puteti fi siguri ca va punem la dispozitie o persoana dedicata ce sa raspunda la solicitarea dumneavoastra: de la orice tip de informatie despre producatori, game de produse si specificatiile fiecarui tip de produs pe care il distribuim, la studii clinice si recomandari de bune practici.

In plus, va oferim consultanta de business pentru dezvoltarea echilibrata si cresterea exponentiala a cabinetului sau clinicii dumneavoastra.


Echipa de Training

Am pregatit pentru dumneavoastra atat Academia Medifill - o serie de cursuri si workshop-uri personalizate - pentru intelegerea si aplicabilitatea corecta si in siguranta a caracteristicilor si beneficiilor produselor noastre, cat si o echipa dedicata ce sa va raspunda la toate intrebarile de ordin medical.

Echipa de Training Medifill este formata dintr-o serie de Medici Specialisti cu vasta experienta in proceduri medical-estetice – care sa va ofere tot suportul necesar, la cerere – in functie de evolutia si complexitatea serviciilor pe care doriti sa le oferiti pacientilor dumneavoastra.

Dr. Filis Demirgean
Dr. Filis Demirgean
Medic Specialist Dermatologie
Dr. Alexandra Batani
Dr. Alexandra Batani
Medic Specialist Dermatologie
Dr. Lidia Zegrea
Dr. Lidia Zegrea
Medic Specialist Dermatologie
Raluca Vasile
Raluca Vasile
Brand Manager

Echipa de Marketing

Fie ca sunteti la inceput de drum, fie ca aveti deja experienta in domeniul medical-estetic si doriti sa pozitionati si sa cresteti vizibilitatea si serviciile cabinetului sau clinicii dumneavoastra – este necesara o buna strategie de marketing.

Echipa Medifill vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de marketing personalizate, de la consultanta de marketing la campanii digitale sau offline, web design & SEO, continut dedicat, Social Media, branding si alte materiale conexe.