Salt la continut
Logo medifill.ro
Noi suntem Medifill

Noi suntem Medifill

Portofoliu complet de produse non-chirugicale de estetica medicala.

Noi suntem Medifill. Locul de intalnire dintre medicina si estetica, partenerul de incredere pentru care “despre noi” inseamna, inainte de toate “despre dumneavoastra, pacientii dumneavoastra si rezultatele pe care le oferiti”, distribuitorul oficial al celor mai renumite brand-uri de produse non-chirurgicale pro-tinerete, de la nivel mondial.

Noi suntem Medifill

Suntem o companie noua, dar care are la baza un portofoliu de brand-uri cu traditie

In cadrul Medifill, ne-am propus sa schimbam perceptia asupra esteticii si sa mutam focusul inspre atingerea perfectiunii in mod delicat, fara costul complicatiilor, durerii si efectelor secundare. In plus, avem alaturi de noi cele mai puternice brand-uri in demersurile noastre pentru solutii integrate de estetica medicala.

Venim in intampinarea practicii dumneavoastra cu un portofoliu complet de produse de estetica medicala, astfel incat sa oferiti un raspuns real numeroaselor tipuri de solicitari venite din partea pacientilor – intr-o modalitate non-chirurgicala, sigura si, mai ales, cu rezultate pe termen lung.

Portofoliul Medifill acopera atat produse injectabile, pe baza de acid hialuronic si ingrediente active benefice pielii, alaturi de terapii cu enzime recombinate si plasma bogata in trombocite, dar si cosmeceutice profesionale – care sa fie integrate in rutina de ingrijire a pacientului in scopul optimizarii si mentinerii rezultatelor de la cabinet. Avem, de asemenea, echipamente medicale de microneedling, de crioterapie si terapie led – ale caror tehnologii de ultima generatie ofera tratamente de regenerare si rejuvenare cutanata sau un raspuns non-invaziv pentru o varietate de afectiuni tintite.


Producatorii care ne sunt alaturi sunt companii cu traditie in industria medical-estetica, cu rasunet global:

Calitatea franceza in tratamentele anti-ageing – Fillmed Laboratoires

Fillmed Laboratoires proiecteaza, dezvolta si comercializeaza produse anti-imbatranire pentru profesionsti - esteticieni, medici dermatologi sau chirurgi plasticieni - inca din 1978. Numeroasele produse ale companiei (fillere cu acid hialuronic, mezoterapie, peeling-uri, cosmeceutice, echipamente medical-estetice) corecteaza si previn semnele de imbatranire cutanata si imbunatatesc, in acelasi timp, calitatea si sanatatea pielii.

Simplitate pentru succes – Estar Medical

Estar Medical este lider mondial in terapiile cu plasma bogata in trombocite. Inoveaza constant si se afla in topul companiilor de medicina regenerativa, avand o tehnologie unica si produse patentate FDA si CE – care ofera medicilor un tratament progresiv de vindecare non-chirurgicala, cu aplicatii multiple in estetica, managementul ranilor, alopecie, rejuvenare intima, ortopedie etc. Kit-ul de preparare al produselor sale faciliteaza nu numai obtinerea plasmei bogata in trombocite pure, concentrata si activa biologic, dar si realizarea rapida si facila a procedurii in sine.

Puterea enzimelor recombinate – Proteos Biotech

Proteos Biotech este un producator top de enzime pentru uz estetic si biomedical, culturi celulare si cosmeceutice. In portofoliul nostru veti gasi gama Pbserum Medical – ce foloseste enzimele recombinate unice – Lipaza, Liaza si Colagenaza – in tratamentul eficient al fibrozei si afectiunilor asociate cu aceasta. Proteos Biotech promite, de asemenea, rezultate exceptionale prin gama de Hialuronidaza HA Filler Corrector – cu rol in topirea partiala sau totala a acidului hialuronic. Enzimele produse de companie garanteaza cele mai bune standarde de calitate, puritate si eficienta de pe piata.

Frumusetea microneedling-ului medical – Candela Medical

Candela Medical este recunoscut pentru multitudinea de solutii avansate, non-chirurgicale, care si-au dovedit eficienta studiu dupa studiu, tratament dupa tratament. Nu este, astfel, de mirare, ca mii de clinici, medici, spa-uri si saloane de infrumusetare din intreaga lume se bazeaza pe echipamentele si tehnologiile sale de calitate premium. Exceed by Candela Medical – dispozitivul de microneedling pe care il gasiti in portofoliul nostru - este doar unul dintre exemplele in acest sens.

Doar impreuna putem atinge cel mai inalt nivel de performanta

Medifill organizeaza pentru dumneavoastra training-uri specializate, practice, personalizate in functie de nivelul de experienta si de criteriile specifice fiecarei game din portofoliu. In plus, consultantii nostrii va stau la dispozitie cu informatii detaliate despre fiecare produs si cu strategii de lansare si crestere a business-ului, iar echipa de marketing vine in completare cu directii de integrare si promovare a clinicii sau cabinetulu dumneavoastra, in piata.
Tinem cont de specificul, ideile, nevoile si obiectivele definitorii ale fiecarui client care ne trece pragul – pentru ca stim ca doar impreuna putem atinge cel mai inalt nivel de performanta.

Depasiti asteptarile pacientilor dumneavoastra cu produsele din portofoliul nostru

Despre frumos si frumusete putem vorbi la nesfarsit. La fel si despre sanatatea pielii. Insa alegem sa ne rezumam doar la atat: Medifill este alegerea pe care trebuie sa o faceti atunci cand v-ati propus sa oferiti pacientilor dumneavoastra servicii, produse si rezultate – la superlativ.

Publicat de: Medifill
Data: 28 ianuarie, 2021