Salt la continut
Logo medifill.ro
Volumetrie faciala si conturare buze, intre mit si realitate - Curs Practic

Volumetrie Faciala si Conturare Buze

Curs Practic - 28 Septembrie

Medifill Romania, impreuna cu trainerul International Fillmed Dr. Andreea Boca, va invita la un curs educational despre Fillmed Art Filler, “Volumetrie faciala si conturare buze”.

In cadrul acestui curs, veti descoperi noi abordari in tehnica de injectare a acidului hialuronic Fillmed in zona buzelor si a fetei, cu scopul de a va ajuta sa folositi la maximum potentialul produselor si de a oferi pacientilor dumneavoastra cele mai bune rezultate.

De ce sa alegeti Art Filler?

  1. Gama de produse injectabile de la Art Filler este un standard de calitate in industria esteticii medicale, fiind folosit cu succes pentru a reduce aspectul ridurilor si pentru volumizarea buzelor.
  2. Acidul hialuronic de la Fillmed este disponibil atat nereticulat, cat si reticulat, in functie de recomandarea medicului. Gamele de produse sunt: Fine Lines, Universal, Volume, Lips, Soft Lips.
  3. Produsele Art Filler contin 0.3% lidocaina pentru sporirea confortului pacientului.
  4. Produsele Art Filler contin inovatia TRI-HYAL: 3 tipuri de acid hialuronic si 3 tipuri de potentiatori de corectie – sculptare, volumizare, catifelare.
  5. Rezultatele obtinute cu produsele Fillmed se bazeaza pe numeroase studii clinice, care atesta atat eficienta produselor cat si gradul foarte ridicat de siguranta in folosirea acestora.

Produsele Fillmed sunt concepute pentru a livra pacientilor o experienta unica si rezultate uimitoare, cu remanenta ridicata si un aspect natural.

Va asteptam pe data de 29 septembrie, ora 10:00, la Dea Clinic - Strada Mihai Veliciu, nr. 56, Cluj-Napoca pentru a descoperi toate secretele acidului hialuronic Art Filler.

Pentru inscrieri, completati formularul de contact de mai jos.

Publicat de: Medifill
Data: 13 septembrie, 2023