Salt la continut
Logo medifill.ro
Fillmed Range

Protocoalele Fillmed - O Noua Era Fillmed Laboratoires

Protocoale Optimizate care respecta unicitatea fiecarui pacient

PROTOCOALE OPTIMIZATE CARE RESPECTA UNICITATEA FIECARUI PACIENT

Potrivite pentru toate varstele,  toate tipurile de piele, toate morfologiile, toate nevoile, toate straturile pielii si mai ales pentru toate visurile.
Protocoalele unice Fillmed permit, o abordare  360° pentru rejuvenare, datorita:
-    combinatiei intre mai multe tipuri de produse (mezoterapie NCTF™, produse injectabile cu acid hialuronic ART FILLER (TRY-HIAL™), peeling-uri si dispozitive speciale)
-    tehnicilor care au la baza un studiu amanuntit al anatomiei si divereselor particularitati ale pacientilor
-    recomandarilor de ingrijire pentru acasa.

De ce sa alegi protocoalele Fillmed?
Iti punem la dispozitie un algoritm clinic pentru a obtine cele mai bune rezultate adaptate fiecarei zone tratate si fiecarui pacient, pornind de la procedurile din clinica, incluzand recomandari pentru ingrijire acasaPiele terna, lipsita de stralucire, pete pigmentare?
BIONUTRIGLOW™ imbunatateste calitatea pielii, ofera luminozitate si hidratare si uniformizeaza nuanta tenului. Pentru cele mai bune rezultate sunt necesari doar 3 pasi simpli: peeling, aplicarea unei solutii de biorevitalizare si respectarea recomandarilor pentru acasa.

Riduri in jurul ochilor, cearcane? Aspect obosit?
BEAUTIFEYE™ a fost dezvoltat sa special sa tina cont de zona sensibila a ochilor. Primul pas consta in aplicarea unei substante cu efect de peeling, ulterior aplicarea unei substante biorevitalizante,  utilizand un dispozitiv special conceput pentru zone delicate, si evident o crema de ingrijire adaptate nevoilor zonei. Dupa aplicarea portocolului zona ochilor isi va recapata luminozitatea, fermitatea, iar ridurile se vor estompa considerabil.

Riduri la nivelul gatului? Piele lasata? Aspect imbatranit?
In multe situatii zona gatului este neglijata, prin urmare este si prima care ne poate trada varsta, BIONUTRINECK™ este un protocol special conceput pentru a reda fermitatea si a reduce ridurile la nivelul gatului si a hidrata intensiv pielea. Cei 3 pasi ai protocolului, realizati cu dispozitive speciale, si produse adecvate, vor sterge semnele trecerii timpului.

Riduri? Piele lasata? Aspect imbatranit?
BIONUTRILIFT™ este raspunsul potrivit pentru a intoarce timpul si a obtine o piele hidratata, ferma cu aspect intinerit. Cu acest protocol se obtine un efect de lifting instant, pentru ca se adapteaza perfect fiecarui tip de pacient, atat in ceea ce priveste tehnica cat si alegerea numarului de sesiuni, respectiv, produsele utilizate (tipul de filler, si de solutie polirevitalizanta)
Riduri in jurul gurii? Volumizarea buzelor?
Indiferent ca ne dorim sa stergem ridurile au sa obtinem niste buze mai voluptoase BIONUTRILIPS™ prin combinatia de solutie biorevitalizanta si doua tipuri de fillere special adaptate zone, ne ajuta sa obtinem reconturarea buzelor, hidratarea profunda si imbunatatirea calitatii pielii
Reconturarea fetei sau evidentierea unor trasaturi?
Cu trecerea anilor, pierdem conturulul facial dar si volumul, sau poate ca ne dorim sa accentuam anumite trasaturi. BIONUTRISHAPE™ este dezvoltat in mod special pentru a viza intreaga fata, si a tine cont de specificul fizionomiei fiecaruia indiferent de varsta sau de sex, fiind un protocol care se adreseaza tuturor: femei, sau barbati, putand fi adaptat oricarei varste

Uita de machiaj:
MEDICAL HIGHLIGHTING este un protocol de infrumusetare instantanee, accentuand trasaturile cele mai frumoase. Tehnicile si tipurile de acid hialuronic sunt adaptate in asa fel incat rezultatul final sa fie unul complet natural

Aspect obosit? Expresie trista?
2.4 PRO D-LIGHT utilizeaza fillerele dermale adecvat, combinand tehnicile de injectare care vizeaza atat zonele fetei pe care le dorim luminate si cat si pe cele din umbra, pentru a obtine o expresie vesela cu un aspect odihnit si intinerit

Vrei sa intorci timpul si sa revi la fata ta initiala?
DOMINO EFFECT este un protocol care respecta toate particularitatile anatomice si de influentele pe care le au anumite zone ale fetei asupra celor invecinate. Ca intr-un joc de Domino, tinand cont de efectul colateral pozitiv al injectarilor, pacientii se pot intoarce la ei insisi.

Afla mai multe despre protocoalele unice Fillmed completand formularul de contact pentru a intra in legatura cu unul dintre reprezentantii nostrii de vanzari din zona ta.Contacteaza-ne pentru mai multe detaliiData: 14 aprilie, 2022