Salt la continut
Logo medifill.ro
Light Peel

Light Peel

Cere oferta

Light Peel

Fillmed Laboratoires

Peeling chimic anti-rid pentru pacientii cu piele sensibila


Pielea sensibila – ca afectiune – poate aparea indiferent de varsta pacientului sau de tipul sau de ten. Persoanele care se confrunta cu o astfel de problema pot observa reactii la nivelul pielii in special la schimbarile de temperatura, la umiditate, razele soarelui, la factorii de mediu si, mai ales, la folosirea unor produse de ingrijire nepotrivite. Pielea poate deveni, de asemenea, sensibila in timpul unor schimbari hormonale, ca urmare a stresului excesiv sau al diferitelor tipuri de boli.

Pacientii care se confrunta cu piele sensibila trebuie sa aiba un ritual de ingrijire adecvat, folosind produsele potrivite – recomandate de catre un specialist. Acestia trebuie sa stie, de asemenea, ca daca isi doresc efectuarea unui peeling chimic pot alege tratamentele profesionale de peeling – realizate de catre Fillmed Laboratoires special pentru ei.

Gama de peeling-uri Skin Perfusion contine, astfel, produsul Light-Peel, cu doar 20% complex de peeling, dar si cu ingredientele active – Gluconolactona si Acid Mandelic – non-iritante, delicate, cu proprietati antioxidante si de netezire a liniilor fine si ridurilor, dar si de redare a stralucirii naturale. La fel de importanta in procedura de peeling chimic este pregatirea tenului. Fillmed va pune la dispozitie lotiunea Skin Perfusion Pre-Peel – lotiune ce echilibreaza pH-ul si imbunatateste bariera stratului cornos – eliminandu-se, astfel, riscul apritiei iritatiilor sau rosetei cutanate.

Ce ingrediente contine produsul Light-Peel?


Skin Perfusion Light-Peel a fost special creat pentru pacientii cu piele mai sensibila. Acesta contine doar 20% complex de peeling si ingrediente active menite sa ofere o exfoliere fina, non-iritanta:
  • Gluconolactona: ingredient antioxidant (pentru protectie), higroscopic (pentru hidratare), ce contribuie la fortificarea stratului cornos si nu cauzeaza fotosensibilitate
  • Acid Mandelic: care indeparteaza eficient si delicat celulele moarte (prin ruperea legaturilor intercelulare), sporeste regenerarea celulara, trateaza acneea, fotoimbatranirea, estompeaza petele si este un ingredient excelent anti-ageing.

Ce puteti realiza cu produsul Light-Peel?


Cu Skin Perfusion Light-Peel pacientii cu piele sensibila pot beneficia de un tratament de peeling chimic eficient, menit sa diminueze liniile fine si ridurile, pielea terna si neuniforma. La final, acestia se vor bucura de:
  • Pana la 39% mai putine linii fine
  • Cu 97% mai multa stralucire a tenului.
V-ar putea interesa si: