Salt la continut
Logo medifill.ro
Time Peel

Time Peel

Cere oferta

Time Peel

Fillmed Laboratoires

Peeling eficient impotriva ridurilor si laxitatii pielii


Nu putem stopa trecerea timpului, dar cu siguranta putem estompa semnele pe care le lasa acesta la nivelul tenului. Cu gama de peeling-uri chimice Skin Perfusion puteti oferi pacientilor dumneavoastra un tratament profesional de stimulare a procesului natural de refacere a pielii, diminuand, in acelasi timp, ridurile si liniile fine, petele pigmentare, cicatricile post-acneice si alte imperfectiuni.

Peeling-urile Skin Perfusion au la baza Gluconolactona si o serie de Acizi cu proprietati multiple, in functie de produsul ales. Skin Perfusion Time-Peel ofera o procedura de peeling chimic dedicata pacientilor cu riduri si piele lasata. Acesta contine, ca ingrediente active, Gluconolactona – un acid polihidroxilic (PHA) cunoscut pentru proprietatile sale de exfoliere, antioxidante si antirid, alaturi de Acid Glicolic – ce face parte din grupa alfa hidroxi acizilor (AHA) – cu o capacitate excelenta de a patrunde in piele, favorizand netezirea liniilor fine, estomparea ridurilor adanci si diminuarea semnificativa a petelor pigmentare.

Pentru cresterea gradului de eficienta, Time-Peel se aplica pe suprafata tenului dupa echilibrarea pH-ului pielii - prin intermediul lotiunii pregatitoare Skin Perfusion Pre-Peel. O sedinta dureaza aproximativ 10 minute si nu implica timp de recuperare – ci doar aplicarea unei solutii de protectie solara si de hidratare pentru cateva zile post-tratament. Rezultatele, in schimb, sunt exceptionale: pielea devine mai fina, uniforma, stralucitoare si, bineinteles, intinerita.

Ce ingrediente contine produsul Time-Peel?


Produsul Skin Perfusion Time-Peel contine un complex de peeling de 50%, care are la baza Gluconolactona – forma a acidului glicolic obtinuta din glucoza prin bio-oxidare, dar si Acid Glicolic. Impreuna, aceste ingrediente active au proprietati:
  • De exfoliere delicata a suprafetei pielii si de indepartare a celulelor moarte
antioxidante, antiiinflamatorii, antimicrobiene, antiacneice si antirid
  • De imbunatatire a texturii pielii
  • De netezire a liniilor fine si de estompare a ridurilor profunde
  • De optimizare a nivelului de hidratare a pielii
  • De promovare a regenerarii celulare
  • De combatere a semnelor de imbatranire – fie acestea genetice, cauzate de factori interni sau externi.

Ce puteti realiza cu produsul Time-Peel?


Skin Perfusion Time-Peel este produsul ideal pentru persoanele cu linii fine, riduri medii si profunde si piele laxa. Dupa efectuarea unui protocol de tratament cu acest produs, pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
  • 100% ten mai stralucitor
  • 91% piele mai catifelata
  • 85% fermitate cutanata.
V-ar putea interesa si: