Salt la continut
Logo medifill.ro
RE Time Serum

RE Time Serum

Cere oferta

RE Time Serum

Fillmed Laboratoires

Serum eficient pentru toate tipurile de riduri


Ridurile – un semn inevitabil al timpului si al emotiilor. Ridurile sunt o reactie naturala a pielii noastre, odata cu inaintarea in varsta si odata cu realizarea repetata a diferitelor expresii faciale (incruntare, ras, grimase). Aparitia lor este facilitata de scaderea nivelului de elastina si de colagen – elemente esentiale in fermitatea si elasticitatea pielii, in special dupa varsta de 20 de ani, dar si pe masura ce pielea devine mai uscata sau este expusa la diferiti factori interni (schimbari hormonale, stres, lipsa odihnei, fumat, predispozitie genetica etc.) sau externi (expunerea excesiva la soare, bronzul obtinut la solar sau poluarea).

Avand forma de incretituri, pliuri sau cute, ridurile apar in primul rand pe fata, gat si maini. In amanarea aparitiei lor, pe langa o dieta sanatoasa, evitarea fumatului, protectie solara si o hidratare intensa, specialistii recomanda aplicarea unor produse de ingrijire dedicate tipului de ten si potrivite varstei pacientului. Totusi, ridurile sunt inevitabile. De aceea, Fillmed Laboratoires a creat, pe langa proceduri non-chirurgicale anti-aging extrem de eficiente, si o serie de produse pentru rutina de acasa – menite sa limiteze aparitia ridurilor noi si sa estompeze prezenta celor actuale.

Fillmed Skin Perfusion RE-Time Serum este un produs eficient pentru toate tipurile de riduri. Are o textura fluida, cu efect elasticizant si, aplicat dimineata si seara, dupa crema de baza, incepe sa aiba efecte inca de la primele folosiri. Complexul de ingrediente active care stau la baza sa – vitamina A, Arg-Lys Peptide, Acid Hialuronic si Wakame – actioneaza sinergic pentru estomparea ridurilor de contractie, deshidratare, de expresie sau chiar adanci.

Ce ingrediente contine produsul RE-Time Serum?


Ingredientele-cheie ale RE-Time Serum au efecte anti-aging spectaculoase:
  • Vitamina A: este cunoscuta drept unul dintre cele mai bune ingrediente dermatologice impotriva ridurilor, ce actioneaza si reduce toate tipurile de riduri, imbunatatind aspectul general al pielii
  • Arg-Lys Peptide: ingredient puternic relaxant cu actiune directa asupra liniilor de contractie
  • Acidul Hialuronic: cunoscut in estetica medicala pentru proprietatile sale de hidratare si umplere, acesta diminueaza vizibil aspectul ridurilor si reda volumul facial
  • Wakame 14G: revitalizant puternic pentru piele, dezvoltat din cercetarile genetice, pentru rejuvenarea globala a pielii.

Ce puteti realiza cu produsul RE-Time Serum?


RE-Time Serum a fost special creat pentru a contribui la hidratarea si umplerea pielii si, implicit, la diminuarea tuturor tipurilor de riduri:
  • Riduri elastice (de pe gat, buza superioara sau obraji)
  • Riduri gravitationale (gat, barbie sau obraji)
  • Riduri atrofice (acele mici linii paralele care apar in special pe frunte si pe piept)
  • Riduri de compresie (cunoscute ca “ridurile de expresie”).
V-ar putea interesa si: