Salt la continut
Logo medifill.ro
NCTF 135 CE

NCTF 135 CE

Cere oferta

NCTF 135 CE

Fillmed Laboratoires

Mezoterapie pentru riduri si luminozitatea pielii


Fillmed Laboratoires este pionierul mezoterapiei anti-ageing – unul dintre cele mai populare tratamente estetice ale momentului, deopotriva in randul medicilor si pacientilor la nivel mondial. Eficienta procedurii consta in revitalizarea pielii, din interior spre exterior, fara a produce schimbari la forma sau trasaturile sale naturale.

Produsele din gama de Mezoterapie Fillmed au la baza un cocktail de 55 de ingredienti activi esentiali pielii - care contribuie la imbunatatirea generala a calitatii sale, oferiundu-i densitatea si vitalitatea pe care le merita, fara riscul de corectie ulterioara.
Produsul NCTF 135 CE ofera un tratament eficient anti-ageing dedicat pacientilor cu piele obosita si uscata, cu linii fine si riduri superficiale si medii. Datorita tehnicii de injectare specifica Fillmed, dar si a proprietatilor unice ale ingredientilor sai activi, NCTF 135 CE stimuleaza regenerarea celulara, productia de colagen, revitalizarea si hidratarea pielii – pentru rezultate excelente in redobandirea stralucirii si elasticitatii cutanate, alaturi de netezirea, uniformizarea si catifelarea pielii.

NCTF 135 CE poate fi folosit atat la nivelul tenului, cat si pe gat, decolteu, abdomen, partea dorsala a mainilor, zona interna a bratelor si picioarelor. Protocolul de tratament consta in 3 sedinte efectuate la interval de 15 zile si altele 2 efectuate la distanta de 1 luna, iar rezultatele, desi vizibile inca de la prima procedura, se mentin pe o perioada indelungata.

Ce contine produsul Fillmed NCTF 135 CE?


Fillmed NCTF 135 CE contine un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii:
  • 12 vitamine
  • 23 de aminoacizi
  • 6 coenzime
  • 5 acizi nucleici
  • 6 minerale
  • 1 antioxidant

Un kit de Fillmed NCTF 135 CE contine 5 fiole de NCTF 135 CE (3 ml), 5 seringi (3 ml), 5 ace de extractie produs (18G) si 10 ace de injectare (30 G si 32 G).

Ce proceduri puteti realiza cu produsul Fillmed NCTF 135 CE?


Fillmed NCTF 135 CE este un tratament de mezoterapie dedicat persoanelor cu riduri si linii fine si ten deshidratat si tern. La finalul protocolului de tratament pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
  • ten mai luminos
  • piele mai hidratata
  • textura mai fina, uniformizata si revitalizata
  • intinerirea globala a pielii.
Efectele complexului nutritiv pe care il ofera ingredientele active ale NCTF 135 CE se mentin pe o perioada indelungata. Pentru optimizarea rezultatelor sunt recomandate atat folosirea unor produse de ingrijire pentru acasa, din gama Fillmed Skin Perfusion, cat si – in functie de pacient – realizarea unor proceduri de injectare cu acid hialuronic – din gama Fillmed Art Fillers.
V-ar putea interesa si: