Salt la continut
Logo medifill.ro
Micellar Water

Micellar Water

Cere oferta

Micellar Water

Fillmed Laboratoires

Apa micelara pentru indepartarea machiajului – ideala pentru pielea sensibila


Apa micelara este un produs cosmetic foarte popular in rutina de ingrijire a pielii datorita multiplelor sale beneficii. Aceasta indeparteaza eficient machiajul si impuritatile acumulate atat pe parcursul zilei, cat si al noptii, fara sa irite ochii sau tenul, fara sa distruga bariera de protectie a pielii si fara sa faciliteze aparitia comedoanelor.

Avantajele apei micelare se datoreaza ingredientului sau de baza – micelele, ce actioneaza precum un surfactant usor. Avand forma unor particule sferice, micelele au capacitate hidrofoba si hidrofila – cu rol in atragerea concomitenta a apei si uleiurilor (elemente care, in mod natural, se separa atunci cand intra in contact), pentru o curatare in profunzime a tenului, chiar si in cazul machiajului rezistent la apa. In plus, acest tip de solutie nu necesita clatire.

Produsul Fillmed Skin Perfusion Micellar Water contine nu numai micele, dar si o serie de ingrediente active precum glicerina, extract de seminte de Moringa pterygosperma sau peptide – care au, la randul lor, beneficii pentru sanatatea si aspectul pielii. Intr-un singur pas, pacientii dumneavoastra pot indeparta eficient machiajul persistent si impuritatile, oferind, in acelasi timp, un plus de hidratare si catifelare pielii. Datorita componentei sale, Micellar Water de la Fillmed actioneaza delicat si calmeaza tenul, fiind astfel un produs recomandat in special persoanelor cu piele sensibila.

Ce ingrediente contine produsul Fillmed Micellar Water?


Fillmed Skin Perfusion Micellar Water contine, pe langa apa si micele, o serie de ingrediente active favorabile pielii: cocoat de gliceril PEG-7 si glicerina, extract de seminte de Moringa pterygosperma, acetil hexapeptida-37, glucozid de caprilil / capril, extract de Plancton, glicina de capriloil etc. Practic, acest produs are:
  • Agenti de curatare si calmare (surfactanti delicati)
  • Agenti de hidratare
  • Agenti de netezire si catifelare a pielii

Ce puteti realiza cu produsul Fillmed Micellar Water?


Fillmed Micellar Water este o solutie de curatare a tenului, eficienta inclusiv pentru eliminarea machiajului persistent. Poate fi aplicata pe ochi si buze deoarece nu irita. Se utilizeaza dimineata si seara, prin folosirea unui disc demachiant, fara clatire ulterioara.

Componenta sa face din Micellar Water de la Fillmed – alegerea ideala pentru curatarea tenului in special in cazul pacientilor cu piele sensibila.
V-ar putea interesa si: