Salt la continut
Logo medifill.ro
HAB5 Hydra Serum

HAB5 Hydra Serum

Cere oferta

HAB5 Hydra Serum

Fillmed Laboratoires

Serum pentru pielea deshidratata si ridurile cauzate de deshidratare


Orice tip de piele, fie ea uscata, grasa sau mixta, se poate confrunta cu probleme de deshidratare. Factorii care duc la aparitia deshidratarii sunt multipli: de la cei interni - lipsa aportului suficient de apa, transpiratia excesiva, in special in timpul verii, diferite afectiuni (hipertiroidismul, psoriazisul, probleme dermatologice, menopauza), o dieta precara, inaintarea in varsta, stresul etc. sau externi – aerul uscat, vantul, temperaturile joase, razele ultraviolete, apa fierbinte sau chiar alegerea unor produse cosmetice neadecvate.

O piele sanatoasa, cu aspect placut, are nevoie de un nivel de hidratare cuprins intre 10% si 30%. Hidratarea vine, in primul rand, de la consumul de lichide si un stil de viata echilibrat, dar si din realizarea unui ritual de ingrijire potrivit anotimpului, specificului tenului si nevoilor tintite ale pielii.

Fillmed Laboratoires a creat Skin Perfusion - o gama de produse profesionale estetice, care au la baza formule cu ingredienti activi in concentratii optime astfel incat sa poata raspunde nevoilor fiecarui tip de ten si sa ofere cele mai bune rezultate in functie de afectiunea cu care se confrunta pacientii dumneavoastra. Astfel, produsul HAB5 Hydra Serum foloseste Pro-Vitamina B5, Acid Hialuronic, Eritriol si Homarin pentru a oferi pielii toate elementele de care are nevoie pentru a-si reface treptat nivelul de hidratare si pentru a-si repara bariera de protectie. Prin aplicarea sa dimineata si seara, inainte de crema de baza, pacientii se vor bucura de o piele mai elastica si catifelata, cu riduri si linii fine estompate si cu un aspect general imbunatatit.

Ce ingrediente contine produsul HAB5 Hydra Serum?


Mixul de ingrediente active care sta la baza HAB5 Hydra Serum actioneaza tintit impotriva pielii deshidratate, cu riduri si linii fine:
  • Pro-Vitamina B5: cunoscuta si ca Panthenol, este considerata cel mai bun hidratant pentru piele, ce reface nivelul de hidratare si repara bariera de protectie a sa
  • Erithritol si Homarin: mod osmotic ce contribuie la hidratarea treptata a tenului
  • Acid hialuronic: ingredient cunoscut in estetica medicala pentru proprietatile sale de hidratare si umplere si pentru eficienta sa in estomparea ridurilor si catifelare cutanata.

Ce puteti realiza cu produsul HAB5 Hydra Serum?


HAB5 Hydra Serum este un produs adaptat tuturor tipurilor de ten, cu textura bogata si cu efect tintit in hidratarea intensa a tenului, in refacerea barierei de protectie a pielii si in estomparea ridurilor cauzate de deshidratare.
V-ar putea interesa si: