Salt la continut
Logo medifill.ro
5HP Youth Cream

5HP Youth Cream

Cere oferta

5HP Youth Cream

Fillmed Laboratoires

Regenerare globala pentru pielea uscata si normala


Gama Fillmed Skin Perfusion are la baza produse profesionale estetice dedicate optimizarii rezultatelor post-proceduri estetice, dar si pentru o rutina perfecta de ingrijire acasa. Produsele au fost dezvoltate in laboratoarele Fillmed – lider in medicina cosmetica si in produse menite sa imbunatateasca si sa mentina calitatea pielii – in Franta. Ingredientele active din compozitia fiecarui produs permit tratamente tintite – in functie de specificul tenului si de afectiunile cu care se confrunta.
Textura bogata a produsului 5HP – Youth Cream este ideala pentru hranirea si revitalizarea pielii normale si/sau uscate, dar si pentru eliminarea liniilor fine, estomparea ridurilor, alaturi de redobandirea fermitatii si stralucirii pielii. Mix-ul de ingrediente active precum Hidroxiprolina, Pro-vitamina B5, uleiul de argan si untul de mango nu numai ca redau un miros senzational, dar, mai ales, contribuie la repararea pielii uscate, la hranirea straturilor mai profunde, la imbunatatirea nivelului de hidratare si la lupta semnelor de imbatranire.
Folosit dimineata si seara, 5HP-Youth Cream faciliteaza regenerarea globala pentru un ten uscat si normal. Pentru imbunatatirea rezultatelor se recomanda in combinatie cu serumurile Skin Perfusion pentru tratamente tintite, precum HAB5 – Hydra Serum. De asemenea, folosit ca urmare a unui protocol de mezoterapie anti-ageing Fillmed NCTF HA – va avea rezultate exceptionale in regenerarea si reintinerirea dermului.

Ce ingrediente contine produsul 5HP – YOUTH CREAM?


5HP – Youth Cream contine un complex de ingrediente active dedicate in special pielii normale sau uscate:
Hidroxiprolina: revitalizant, ce lupta impotriva semnelor de imbatranire
Pro-vitamina B5: pentru hidratare si reparare cutanata
Oleo-complex 2: pe baza de ulei de argan si unt de mango pentru hranire si hidratare, dar si pentru suplete si confort

Ce puteti realiza cu produsul 5HP – YOUTH CREAM?


Produsul Fillmed 5HP – Youth Cream face parte din gama de produse Skin Perfusion pentru rutina zilnica de ingrijire, din confortul propriei case.
Aceasta crema este alegerea perfecta pentru un ten uscat si/sau normal si contribuie la hranirea pielii, la estomparea liniilor, la redobandirea fermitatii, elasticitatii si luminozitatii.
V-ar putea interesa si: