Salt la continut
Logo medifill.ro
AA Lift Serum

AA Lift Serum

Cere oferta

AA Lift Serum

Fillmed Laboratoires

Serum pentru fermitate si efect de lifting


Trecerea anilor isi lasa amprenta asupra pielii noastre. Dupa varsta de 20 de ani, nivelul de elastina si colagen – elemente esentiale in elasticitatea si fermitatea pielii – incepe sa scada treptat, facand loc aparitiei laxitatii cutanate, a liniilor fine, ridurilor medii si profunde. Semnele de imbatranire apar cu atat mai repede si sunt cu atat mai vizibile cu cat pacientii dumneavoastra nu se hidrateaza corect, nu folosesc produse adevcate varstei si tipului de ten, produse pentru protectie solara sau impotriva factorilor de mediu, nu au un stil de viata sanatos sau sunt predispusi genetic la astfel de probleme.

Care sunt cele mai eficiente solutii pentru pielea lasata? Specialistii Fillmed Laboratoires va pun la dispozitie o serie intreaga de variante, de la proceduri medical-estetice injectabile, la produse de ingrijire pentru acasa, ce sa optimizeze si sa mentina rezultatele de la cabinet.

Produsul Fillmed Skin Perfusion AA Lift Serum a fost special creat pentru pacientii cu piele lasata, lipsita de tonus si elasticitate. Ingredientele sale cheie precum Colagenul, Peptida Elastin, Xylose si Sorghum Juice actioneaza tintit pentru a reface volumul, elasticitatea si fermitatea, stimuland, in acelasi timp, tonusul pielii. Aplicat dimineata si seara, inainte de crema de baza, AA Lift Serum ofera un lifting facial delicat.

Ce ingrediente contine produsul AA Lift Serum?


Produsul Skin Perfusion AA Lift Serum are la baza o serie de ingrediente menite sa ofere rezultate pentru pielea lasata, lipsita de tonus si elasticitate:
  • Colagen: ingredient folosit in medicina estetica pentru proprietatile sale de refacere a volumului, elasticitatii si pentru imbunatatirea aspectului general al pielii
  • Peptida Elastin: fragment proteic elastic cu proprietati chemotactice, pentru imbunatatirea fermitatii si pentru refacerea volumului facial
  • Xylose: zahar esential cunoscut pentru proprietarile sale anti-glicare, utilizate pentru stimularea tonusului cutanat
  • Sorghum Juice: muschi vegetal, bogat in proteine, ce creeaza la suprafata pielii o pelicula de protectie.

Ce puteti realiza cu produsul AA Lift Serum?


Skin Perfusion AA Lift Serum este alegerea ideala in cazul pacientilor care isi doresc un produs de ingrijire pentru acasa dedicat refacerii volumului, elasticitatii si fermitatii pielii, dar si redarii tonusului cutanat – toate acestea pentru un efect final de lifting.
V-ar putea interesa si: