Salt la continut
Logo medifill.ro
HXR Eye Cream

HXR Eye Cream

Cere oferta

HXR Eye Cream

Fillmed Laboratoires

Crema antirid pentru pielea delicata din jurul ochilor


Pielea din jurul ochilor este una dintre primele zone ale corpului care indica primele semne de imbatranire. In plus, deoarece este si foarte delicata, aceasta necesita un ritual de ingrijire corespunzator. Prin urmare, in momentul in care le recomandam pacientilor un produs dedicat, este nevoie ca tinem cont de faptul ca aceasta zona a fetei are o piele mult mai fina si expusa – deoarece ochii nostri “lucreaza” in fiecare moment: clipim, ne exprimam emotiile, aplicam machiaj si, dupa caz, ne confruntam cu razele soarelui, avem un stil de viata nesanatos sau … avem o mostenire genetica ce ne predispune la imbatranirea prematura.

Printre cele mai des intalnite probleme pe care le intalnim in zona ochilor se enumera ridurile fine, cearcanele si pungile de sub ochi. Fillmed Skin Perfusion HXR-Eye Cream a fost special conceput pentru a oferi un tratament tintit in aceasta directie. Fiind o crema antirid hidratanta, HXR – Eye Cream este ideal in rejuvenarea si regenerarea zonei din jurul ochilor. Are o textura fina, care nu irita, iar aplicat dimineata si seara ofera rezultate reale in relaxarea, hidratarea si uniformizarea culorii pielii, dar si in estomparea ridurilor din jurul ochilor.

Indiferent de varsta pacientilor dumneavoastra, nu este niciodata prea tarziu sa ofere zonei din jurul ochilor atentia cuvenita. Iar HXR-Eye Cream este alegerea pe care o merita, ca parte din rutina de ingrijire zilnica.

Ce ingrediente contine produsul HXR - EYE CREAM?


Ingredientele-cheie pe care le contine produsul HXR- Eye Cream sunt ideale pentru ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor:
  • Hexilresorcinol: Ingredient pentru estomparea cearcanelor si redarea stralucirii
  • Arg-Lys Peptide: Ingredient puternic relaxant ce diminueaza aspectul ridurilor din jurul ochilor
  • Escin: Cunoscut pentru actiunea sa anti-inflamaotire si anti-edem, acest ingredient este ideal in diminuarea cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Ce puteti realiza cu produsul HXR - EYE CREAM CREAM?


HXR-Eye Cream ofera rezultate reale in:
  • Hidratarea pielii din jurul ochilor
  • Estomparea liniilor fine si a ridurilor perioculare
  • Uniformizarea culorii pielii
  • Estomparea cearcanelor
  • Redarea stralucirii
  • Diminuarea pungilor de sub ochi
  • Relaxarea zonei perioculare.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: