Salt la continut
Logo medifill.ro
Hydra Booster

Hydra Booster

Cere oferta

Hydra Booster

Fillmed Laboratoires

Un boost de hidratare si volum - pentru pielea pacientilor dumneavoastra


Continutul optim de apa al stratului cornos este baza unui ten hidratat. Aportul de lichide, pastrarea integritatii barierei cutanate, un stil de viata echilibrat si protectia impotriva factorilor ambientali sunt unele dintre cele mai importante elemente – care contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii. Insa nu de putine ori, din cauza unor factori interni sau externi, aceste elemente sunt mai mult sau mai putin alterate sau chiar compromise, facand loc aparitiei uscaciunii cutanate, ridurilor, aspectului tern.

Fillmed Laboratoires a creat pentru dumneavoastra si pacientii dumneavoastra o serie de produse profesionale estetice, care, odata adaugate ritualului zilnic de ingrijire, va vor oferi un tratament intensiv pentru afectiunile de la nivelul tenului.

Gama de Boostere Skin Perfusion contine ingrediente active, sub forme si cantitati diverse, care actioneaza tintit asupra problemelor tenului. In plus, specialistii Fillmed au adus inovatia tehnologica Mix’n Boost in modalitatea de folosire a fiecarui Booster, respectiv un sistem dual de compartimentare care permite conservarea ingredientelor si maximizeaza stabilitatea proprietatilor acestora.

Skin Perfusion Hydra-Booster a fost special conceput pentru a oferi pacientilor dumneavoastra un produs de hidratare intensiva, care poate fi aplicat atat individual (seara), cat si inainte de o crema hidratanta. Ingredientele sale pe baza de Acid Hialuronic si Ceramida NP au nu numai proprietati de hranire, ci si de umplere si netezire, in scopul reducerii liniilor fine si ridurilor cauzate de deshidratare.

Ce ingrediente contine produsul Hydra-Booster?


Skin Perfusion Hydra-Booster are la baza o formula cu 0% parabeni, parfum, silicon si ulei mineral. Contine, insa, ingrediente active pentru un tratament tintit de hidratare a pielii:
  • 2,5% Acid Hialuronic: ingredient extrem de popular in industria estetica datorita proprietatilor sale hidratante, de umplere si netezire
  • 0,5% Ceramida NP: agent de protectie si de stabilizare a hidratarii.

Ce puteti realiza cu produsul Hydra-Booster?


Hydra-Booster are actiune corectiva si este eficient in hidratarea intensiva, in redarea volumului pielii si in reducerea ridurilor si liniilor fine. Cu Hydra-Booster puteti oferi pacientilor dumneavoastra un produs de ingrijire pentru acasa cu rezultate in:
  • 100 % senzatie de piele profund hidratata
  • 93% piele mai ferma
  • 93% hidratare de lunga durata
  • 93% piele intinerita.
V-ar putea interesa si: