Salt la continut
Logo medifill.ro
Tub Cellenis 11ml

Tub Cellenis 11ml

Cere oferta

Tub Cellenis 11ml

Estar Medical

Tub Cellenis 11 ml – pentru regenerarea tesutului si rejuvenare cutanata


Trombocitele sunt celule sangvine, respectiv o sursa biologica de factori de crestere care, folositi in concetratie ridicata, activeaza oxigenarea tisulara, diferentierea celulara, proliferarea fibroblastelor si celulelor stem, neocolageneza si formarea Matricii Extra Celulare, toate acestea ducand la un proces natural de vindecare a tesuturilor. Cellenis foloseste puterea plasmei bogate in trombocite – pentru abordarea eficienta a regenerarii tesuturilor, de pe multiple zone ale corpului.

Cellenis este produs de Estar Medical, are aprobare CE si FDA si este fabricat in incaperi sterile sub EN ISO 13485 si ISO 9001. Kit-ul de preparare Cellenis faciliteaza obtinerea unei plasme bogata in trombocite pura, concetrata si activa biologic. Astfel, fiind un produs 100% compatibil, riscul de efecte adverse este eliminat.

Tratamentele cu Cellenis sunt cea mai sigura abordare in regenerarea tesuturilor. Procedura are la baza recoltarea unei mostre de sange de la pacient care este depozitat in tuburi dedicate Cellenis si inserat in aparatul de centrifugare Estar Medical (producatorul Cellenis). Dupa o minima procesare are loc separarea trombocitelor de globulele rosii si leucocite. Plasma bogata in trombocite obtinuta, cu o concentratie mare de factori de crestere (PDGF, TGF, EGF, VEGF, FGF etc.), este reinjectata de medic in zona de tratament pentru stimulare dermala, augumentarea si remodelarea matricii tesuturilor – cu efect direct in rejuvenarea completa a pielii.

Tub-ul Cellenis de 11 ml ofera cantitatea necesara pentru efectuarea unei proceduri pe 3 zone (spre exemplu: fata, gat, si decolteu sau scalp, fata si maini).

Ce ingrediente contine produsul Cellenis?


  • Produsul are la baza plasma bogata in trombocite, obtinuta din sangele pacientului
  • Gelul separator din fiecare tub are rolul de a optimiza profilul biologic al plachetelor bogate in trombocite
  • Trombocitele pot fi activate prin intermediul unor substante specifice precum trombina si clorura de calciu
  • Odata activate, aceste trombocite elibereaza factori de crestere si ale molecule depozitate in granule cu rol direct in proliferarea celulara, reepitalizare, angiogeneza si, implicit, intr-un proces natural de remodelare cutanata si de vindecare a tesuturilor.

Un produs (tub) Cellenis in gramaj de 11 ml acopera efectuarea unei proceduri pe 3 zone (de intindere mica/medie).

Ce puteti trata cu produsul Cellenis?


Cellenis permite realizarea unor proceduri sigure si eficiente, facilitand vindecarea tesutului moale sau dur. Asadar, acesta are efecte reale in incetinierea procesului de imbatranire si in rejuvenarea pielii.

Tratamentele Cellenis au rezultate dovedite clinic pentru:
  • Pielea imbatranita si afectata de soare;
  • Zona ochilor;
  • Pometi, pliuri nazolabiale;
  • Zona maxilarului si pielea lasata de pe gat;
  • Zonele de calvitie;
  • Decolteu;
  • Dosul palmei;
  • Dar si vergeturi si cicatrici – de pe diferite zone ale corpului.

In plus, caracterul autolog al plachetelor bogate in trombocite minimizeaza posibilele efecte secundare (echimoze, durere, tumefierea sau inflamatia locala), dar si transmiterea bolilor. Pacientii dumneavoastra se vor bucura de rezultate reale, dar si de o procedura rapida si sigura.
V-ar putea interesa si: