Salt la continut
Logo medifill.ro
Pbserum Agenti Enzimatici - High

Pbserum Agenti Enzimatici - High

Cere oferta

Pbserum Agenti Enzimatici - High

Proteos Biotech

Descoperiti eficienta agentilor enzimatici de nivel ridicat


Laboratoarele Proteos Biotech folosesc deopotriva cele mai avansate procese si tehnologii de cercetare, dezvoltare si productie pentru a veni in intampinarea medicilor specialisti cu produse inovative, sigure si, mai ales, eficiente – chiar si in cele mai dificile afectiuni.

Pbserum Medical High foloseste puterea agentilor enzimatici de nivel ridicat pentru a putea oferi un tratament intensiv si rezultate reale pacientilor care se confrunta cu fibroza persistenta post-chirurgicala, cicatrici de toate tipurile (hipertrofice, atrofice si cheloide, grefe pe piele in cazuri de arsura, vergeturi sau celulita.

Mecanismul de functionare avansat al Pbserum Medical High contribuie la degradarea sau eliminarea fibrelor de colagen amorfe, dezorganizate si disfunctionale prezente in dermul tesutului fibros si/sau cicatricial. Spre exemplu, in cazul tratamentului celulitei, agentii enzimatici – Colagenaza, Lipaza si Liaza – distrug peretii de colagen prezenti in nodulii fibrosi caracteristici paniculopatiei edemato-fibro-sclerotice.

In functie de afectiune, produsul poate fi aplicat atat superficial (vergeturi), cat si in profunzime (celulita, cicatrici si grefe, fibroza post-chirurgicala), tehnicile de injectare depinzand de complexitatea tratamentului. Rezultatul? Aplicat pe leziuni si in jurul lor – Pbserum Medical High reface volumul si simetria, imbunatateste elasticitatea, flexibilitatatea si textura pielii, stimuleaza microcirculatia si uniformizeaza culoarea zonei afectate.

Ce ingrediente contine produsul Pbserum Medical High?


  • Colagenaza Col/GH PB220
  • Liaza LYA PB72k
  • Lipaza PB500
  • Apa, Clorura de Sodiu, Manitol, Sodiu Hidrogenat, Fosfat deshidratat, r-Clostridium Histolyticum, Disodium EDTA

Kit-ul Pbserum Medical High contine un produs Pbserum Medical High si un produs Pbserum Medical H.A. 1,5 – ca baza a tratamentului. Pbserum H.A. 1,5 este un acid hialuronic usor reticulat, cu molecula mare (8 mg/ml). Acesta contribuie la refacerea fibrelor de colagen si la lupta impotriva fibrozei si cicatricilor de orice fel – datorita proprietatiilor sale de regenerare, refacere si antiinflamatorii.

Ce puteti trata cu Pbserum Medical High?


Continutul ridicat de colagenaza al produsului Pbserum Medical High este util in mod special pentru:
  • Fibroza post-chirurgicala
  • Cicatrici hipertrofice, atrofice pentru cazuri de arsura
  • Vergeturi
  • Celulita
  • Piele galbuie, palme si talpi portocalii.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: