Salt la continut
Logo medifill.ro

Proteos Biotech

Proteos Biotech

Puterea enzimelor in domeniul esteticii medicale


Proteos Biotech este lider in productia de enzime pentru uz biomedical, culturi celulare si cosmeceutice. Enzimele-vedeta, Lipaza, Liaza si Colagenaza, care stau la baza gamei Pbserum Medical – distribuita de Medifill - sunt testate biochimic in vitro si in cultura celulara, de catre cercetatori stiintifici independeti si companii certificate din Europa. Astfel, Proteos Biotech garanteaza cel mai bun nivel de siguranta, calitate si eficienta pentru produsele pe care le creeaza si prin care inoveaza practica dumneavoastra.

Laboratoarele Proteos Biotech utilizeaza cele mai avansate procese de dezvoltare, bazate pe standarde inalte de calitate si siguranta, cu certificarea ISO 13485 pentru realizarea si distributia produselor medicale de clasa a III-a. Proteos Biotech foloseste biotehnologia – ca tehnologie de productie, pentru obtinerea de ingrediente active pure, de ultima generatie, cu aplicatii dovedite in medicina estetica.

Rezultatul eforturilor de cercetare ale Proteos Biotech este o gama de produse inovative si eficiente, ce actioneaza intr-un mod unic asupra zonei de tratament. Cu ajutorul gamei Pbserum Medical, medicii esteticieni pot acum livra tratamente minim-invazive cu rezultate foarte bune pentru specificatii precum fibroza, cicatrici post-chirurgicale, hipetrofice, atrofice si cheloide, grefe de piele in cazuri de arsura, vergeturi, celulita, fibroza cu acumulare de tesut adipos, lipoame, edem asociat cu fibroza, pungi perioculare sau laxitate. Prin intermediul gamei Pbserum HA Filler Corrector – acum aveti la dispozitie si produse pe baza de Hialuronidaza – care sa ofere o solutie reala procedurilor pe baza de fillere realizate gresit sau in exces, prin topirea partiala sau totala a acidului hialuronic.
Cere oferta

Care sunt enzimele care stau la baza produselor Proteos Biotech?


Enzimele recombinate ale produselor Proteos Biotech sunt rezultatul celor mai avansate procese de cercetare si productie, ca rezultat al biotehnologiei patentate, 100% spaniola, a producatorului.
Acestea sunt:
  • Liaza: ce reduce retentia de fluide cauzata de edem (excesul de apa din organism)
  • Lipaza: ce contribuie la eliminarea tesutului adipos localizat
  • Colagenaza: ce faciliteaza tratarea fibrozei, estomparea cicatricilor de orice fel, diminuarea celulitei si a vergeturilor.

In plus, Proteos Biotech a creat gama de produse Pbserum HA Filler Corrector – care foloseste enzime capabile sa rupa legaturile moleculare ale acidului hialuronic. Asadar, Hialuronidaza – un alt tip de enzima realizata de acest producator – poate fi utilizata pentru corectia partiala sau totala a fillerelor pe baza de acid hialuronic.

Ce indicatii acopera fiecare produs din gama Pbserum Medical – realizat de Proteos Biotech?


Pbserum Medical HIGH este un produs special pentru tratarea cazurilor de fibroza persistenta, precum toate tipurile de cicatrici, fibroza post-chirurgicala sau celulita
Pbserum Medical MEDIUM ajuta la eliminarea acumularilor de tesut adipos asociat cu fibroza si la tratamentul flaciditatii
Pbserum Medical LOW contribuie la stimularea regenerarii celulare si reduce retentia de fluide cauzata de edem.

De ce sa alegeti enzimele recombinate Proteos Biotech pentru practica dumneavoastra?


Proteos Biotech utilizeaza biotehnologia si puterea microorganismelor pentru a face posibila utilizarea cu succes si in conditii de maxima siguranta a enzimelor recombinante - intr-o multitudine de tratamente medical-estetice. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech faciliteaza obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.
Ce spun medicii despre Proteos Biotech
 • Dr. Claudia Petrea
  Dr. Claudia Petrea,
  Medic Primar Chirurg Oftalmolog, Romania
  Povestea mea cu Pbserum Medical a inceput acum 3 ani, cand a fost prezentat in Romania. Deoarece imi place sa fiu la curent cu tot ce e nou in estetica medicala, am fost prezenta la toate congresele internationale si nationale in materie de frumusete – pentru a le oferi pacientilor mei tratamente personalizate si complexe. Pentru mine, Pbserum Medical a fost cea mai excelenta aparitie a acelui an.
 • Dr. Daniela Olariu
  Dr. Daniela Olariu,
  Medic Primar Chirurgie Plastica si Reparatorie, Romania
  Am incercat sa gasim o varianta non-invaziva sau minim-invaziva si sa rezolvam problemele care deranjeaza. Am cautat un producator care sa ne ofere cat mai multe variante sa acoperim cat mai multe patologii din punctul acesta de vedere. Asa am ales Pbserum Medical.
 • Dr. Emanuel Anti
  Dr. Emanuel Anti,
  Specialist Chirurgie Oro Maxilo Faciala, Romania
  Daca sunteti in cautarea unei proceduri care sa elimine barbia dubla si sa va ajute sa obtineti un profil mai bine definit, o solutie non-invaziva care va poate scapa de aceasta problema este lipoliza Pbserum Medical.
 • Dr. Andreea Boca
  Dr. Andreea Boca,
  Medic Specialist Dermato-Venerolog, Romania
  Versatilitatea in a ameliora cicatricile ramase in urma unor proceduri chirurgicale, a acneei sau a unor arsuri, tesutul adipos in exces, celulita, edemele perioculare, alaturi de siguranta si eficienta incredibila - sunt elemente care fac din gama medicala Pbserum – una dintre cele mai frecvente alegeri, atat in randul medicilor, cat si al pacientilor.
V-ar putea interesa si: