Salt la continut
Logo medifill.ro
Exfoliating Cream

Exfoliating Cream

Cere oferta

Exfoliating Cream

Fillmed Laboratoires

Crema profesionala pentru exfolierea si purificarea tenului


Exfolierea este un pas important in ingrijirea pielii, cunoscut si apreciat datorita beneficiilor sale multiple, de la indepartarea celulelor moarte si stimularea regenerarii cutanate la redarea uniformitatii si aspectului luminos, atenuarea semnelor inestetice (pete pigmentare, cicatrici post-acneice), stimularea neocolagenezei sau facilitarea penetrarii ingredientelor active din produse conexe – folosite tintit pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Exista numeroase variante de exfoliere: de la tratamente profesionale, efectuate de specialisti, la produse si instrumente speciale. In functie de metoda aleasa, puteti oferi pacientilor dumneavoastra o exfoliere chimica (prin produse de peeling pe baza de acizi) sau le puteti pune la dispozitie produse de exfoliere mecanica (cunoscute drept “scrub” sau solutii cu microparticule).

Specialistii Fillmed Laboratoires vin in intampinarea dumneavoastra cu o gama de produse de Peeling chimic, pentru diferite necesitati ale tenului, care pot fi utilizate doar la cabinet, dar si cu produsul Skin Perfusion Exfoliating Cream – un scrub eficient si delicat, usor de folosit din confortul propriei case.
Exfoliating Cream este eficient pentru toate tipurile de ten. Ingredientele active din componenta sa – micro-sfere de poliacrilat de sodiu, complex de surfactati, glicerina si ulei de ricin – ofera o exfoliere delicata, dar si un masaj relaxant, benefic sanatatii si aspectului pielii. Utilizat o data sau de doua ori pe saptamana, pe tenul umed, acest produs curata intens, revitalizeaza si rejuveneaza, estompand, in acelasi timp, imperfectiunile.

Ce ingrediente contine produsul Fillmed Exfoliating Cream?


Fillmed Skin Perfusion Exfoliating Cream este un scrub ale carui ingrediente active aduc numeroase avantaje la nivelul tenului:
  • Micro-sfere de Poliacrilat de Sodiu: care se maresc in volum la contactul cu apa pentru o exfoliere eficienta si un efect de masaj, stimuland, totodata, micro-circulatia, neocolageneza si redobandirea luminozitatii
  • Complex de Surfactanti Delicati, Ulei de Ricin si Glicerina: cu proprietati antiinflamatorii si antimicrobiene, care contribuie la reducerea acneei si la protectia tenului, facilitand, in acelasi timp, netezirea si catifelarea sa.

Ce puteti realiza cu produsul Fillmed Exfoliating Cream?


Skin Perfusion Exfoliating Cream ofera pacientilor dumneavoastra o procedura eficienta de exfoliere si purificare a tenului. Folosit cel putin o data pe saptamana, acesta are rezultate in eliminarea celulelor moarte si a impuritatilor, a aspectului tern, in estomparea semnelor (post-acneice, pete pigmentare), dar si in refacerea stralucirii naturale a pielii.
V-ar putea interesa si: