Salt la continut
Logo medifill.ro
C-Light Serum

C-Light Serum

Cere oferta

C-Light Serum

Fillmed Laboratoires

Serum pentru redarea stralucirii pielii


O piele terna si obosita este rezultatul unui cumul de factori: lipsa hidratarii suficiente, atat la nivelul lichidelor, cat si din perspectiva produselor cosmetice folosite, alaturi de expunerea excesiva la soare, fara protectie, lipsa exfolierii constante – care sa indeparteze celulele moarte, o dieta fara vitamine si minerale, probleme hormonale, stres in exces, poluare si alti agenti de mediu.

Asadar, un ten luminos scoate in evidenta sanatatea pielii si organismului, dar si frumusetea naturala. Daca stilul de viata echilibrat tine strict de alegerea pacientilor dumneavoastra, la nivelul rutinei de ingrijire si infrumusetare specialistii Fillmed Laboratoires va pun la dispozitie o gama larga de solutii. De la peeling-uri chimice dedicate, menite sa exfolieze delicat, sa uniformizeze tenul, sa estompeze petele pigmentare si sa creasca nivelul de stralucire, la produse profesionale pentru acasa – din gama Skin Perfusion – care sa mentina si sa optimizeze rezultatele de la cabinet.

Produsul Skin Perfusion C-Light Serum a fost special conceput pentru pacientii cu ten obosit si tern. Acesta contine exact mix-ul necesar de ingrediente active – Vitamina C, Vitamina H, HRH-14 Polifenol – cunoscute in industria cosmetica pentru proprietatile lor de iluminare, revitalizare si de estompare a petelor pigmentare. Folosit dimineata si seara, inainte de crema de baza, acesta va asigura pacientilor dumneavoastra rezultatele pe care si le-au propus.

Ce ingrediente contine produsul C-Light Serum?


Ingredientele-cheie din produsul C-Light Serum sunt esentiale pentru revitalizarea pielii:
  • Vitamina H: cunoscuta si ca Biotina, prezenta in mod natural in piele si considerata esentiala pentru estomparea iritatiilor, rosetei si uscaciunii la nivelul pielii
  • Vitamina C: ingredient puternic energizant, folosit pentru iluminarea si revitalizarea tenului
  • HRH-14 Polifenol: antioxidanti activi derivati din Haberlea Rhodopensis, cu rol in activarea stralucirii pielii.

Ce puteti realiza cu produsul C-Light Serum?


C-Light Serum este recomandat a fi aplicat dimineata si seara, inainte de crema de baza. Are o textura fina, cu rol direct in revitalizarea, iluminarea si protectia tenului.
V-ar putea interesa si: