Salt la continut
Logo medifill.ro
Bright Booster

Bright Booster

Cere oferta

Bright Booster

Fillmed Laboratoires

Booster pentru stimularea stralucirii tenului, uniformizare si catifelare


Fillmed Laboratoires a creat pentru dumneavoastra inovatia tehnologica Mix’n’Boost – o tehnica revolutionara menita sa maximizeze stabilitatea ingredientelor specifice produselor. Astfel, flaconul este format dintr-un sistem dual de compartimentare, care facililteaza aplicarea produsului, iar continutul este amestecat strict in timpul folosirii.

Asa a luat nastere gama de Boostere Skin Perfusion. Produse realizate in scopul ingrijirii de acasa, aceste boostere contin ingrediente active de diferite tipuri si in diverse concentratii – pentru a oferi un tratament tintit pe specificul tenului si nevoile individuale ale fiecarei persoane.

Produsul Skin Perfusion Bright-Booster este o solutie dedicata pacientilor care se confrunta cu pete pigmentare si piele terna. Continutul sau, format din Acid Fitic, Acid Glicolic si Hexilresorcinol ofera o exfoliere delicata si actioneaza eficient pe pigmentii inchisi de la suprafata pielii – pentru a-i reda culoarea uniforma si stralucirea naturala. In plus, tenul va fi protejat pentru intreaga zi, impotriva radicalilor liberi. La fel ca celelalte boostere din gama, Bright-Booster nu contine parabeni, parfum, silicon sau ulei mineral.

Bright-Booster poate fi folosit ca produs de sine statator sau pentru optimizarea rezultatelor obtinute in urma procedurilor de estompare a hiperpigmentatiei, realizate in clinicile de estetica-medicala.

Ce ingrediente contine produsul Bright-Booster?


Fillmed Skin Perfusion Bright-Booster contine o serie de ingrediente active care actioneaza tintit pentru estomparea petelor pigmenrare si redarea stralucirii naturale a tenului:
12,5% Acizi:
  • 2,5% Acid Fitic: pentru albirea naturala a pielii, cu proprietati antioxidante si impotriva imbatranirii premature
  • 10% Acid Glicolic: cunoscut pentru proprietatile sale de exfoliere, de reducere a efectelor nocive produse de radicalii liberi (pete pigmentare) si eficient in stimularea luminozitatii naturale
  • 1% Hexilresorcinol: utilizat ca baza a multor tratamente pentru stralucirea pielii, este un bun agent de inhibare a melaninei, fiind folosit pentru reducerea iregularitatilor de culoare.

Ce puteti realiza cu produsul Bright-Booster?


Bright-Booster face parte din rutina de ingrijire pentru acasa – Fillmed Skin Perfusion. Este un booster de corectie, eficient impotriva petelor pigmentare. Cu Bright-Booster pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
  • 100 % ten uniformizat
  • 92% imbunatatire a aspectului pielii
  • 92% ten mai stralucitor
  • 84% efect de albire (reducere a petelor pigmentare).
V-ar putea interesa si: