Salt la continut
Logo medifill.ro
Cryoled

Cryoled

Cere oferta

Cryoled

Fillmed Laboratoires

Tratament complet de rejuvenare a tenului prin crioterapie si terapie led


Cryoled, produs de Fillmed Laboratoires, este definitia mixului ideal intre medicina si cosmetica. Echipamentul ofera o sinergie perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei, beneficiile diferitelor tipuri de lumina led si eficienta ingredientelor active.
Cryoled a fost conceput pentru a mari eficienta produselor din gama Fillmed Skin Perfusion – pentru o rejuvenare intensa si un efect global de reintinerire, alaturi de solutii reale pentru alte afectiuni specifice.

Echipamentul ofera doua tipuri de tratamente: CRYO – ce foloseste beneficiile crioterapiei pentru optimizarea metabolismului celular, microcirculatiei si oxidarii pielii si LED – care livreaza lumina in diferite culori, cu diverse grade de penetrare, cu rol in revitalizarea pielii, in stimularea activitatii celulare, in sinteza de colagen si elastina, alaturi de imbunatatirea tesutului conectiv.

Ambele moduri de lucru faciliteaza insertia in dermul profund a ingredientelor active continute de serumurile Skin Perfusion – pentru a trata probleme specifice: TIME CRYO-SERUM – pentru eliminarea ridurilor si liniilor fine si un efect de rejuvenare faciala, LIFT CRYO-SERUM – pentru redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii, LIGHT CRYO-SERUM – pentru restabilirea luminozitatii si stralucirii naturale a tenului si HYDRA CRYO-SERUM – pentru hidratare in profunzime, alaturi de protectie pe termen lung.

Tratamentele CRYOLED se realizeaza doar la cabinet, de catre personalul medical, iar protocolul si tipul de produse sunt stabilite dupa un consult specializat si in functie de obiectivele pacientului.

Ce tehnologii foloseste echipamentul Cryoled?


Echipamentul Cryoled este sinergia perfecta intre medicina si cosmetica.
  • Modulul CRYO functioneaza prin crioterapie, respectiv racirea constanta si controlata a tesutului pana la minus 18°C, stabilizata prin efectul Peltier. Acesta determina o succesiune rapida de vasoconstrictii si vasodilatatii cu efect direct in facilitarea penetrarii ingredientelor active.
Modulul LED foloseste 4 tipuri de lumina, de culori si grade de penetrare diferite, alaturi de indicatii specifice: Albastru (470 nm) – pentru tratarea imperfectiunilor, Galben (590 nm) – pentru stimularea vindecarii, catifelare, rosacee sau pentru rejuvenarea pielii sensibile, Rosu (625 nm) – anti-aging, pentru regenerare, efect anti-inflamator, stimularea productiei de elastina si colagen, impotriva caderii parului si Verde (528 nm) – pentru pete pigmentare, calmare, fermitate si stralucire.

  • Cryoled functioneaza in combinatie cu 4 serumuri specifice, din gama Skin Perfusion: Time Cryo-Serum pentru riduri, Lift Cryo-Serum pentru fermitate, Light Cryo-Serum pentru stralucire si Hydra Cryo-Serum pentru hidratare.

Ce puteti trata cu echipamentul Cryoled?


Datorita sinergiei dintre cele doua moduri de lucru si ingredientele active din produsele Skin Perfusion, tratamentele cu echipamentul Cryoled ofera rezultate pentru:
  • Linii fine si riduri
  • Laxitate
  • Lipsa elasticitatii
  • Pete pigmentare
  • Imperfectiuni (acnee)
  • Piele terna, lipsita de luminozitate
  • Semnele de oboseala
  • Iregularitati texturale
  • Deshidratare
  • Piele iritata.
V-ar putea interesa si: