Salt la continut
Logo medifill.ro
Time Cryo Serum

Time Cryo Serum

Cere oferta

Time Cryo Serum

Fillmed Laboratoires

Serum folosit impreuna cu echipamentul Cryoled - eficient impotriva ridurilor


Echipamentul Cryoled si serumurile dedicate din gama Fillmed Skin Perfusion ofera pacientilor dumneavoastra un tratament complet de rejuvenare a tenului, prin sinergia crioterapiei, terapiei led si ingredientelor active.

Modulul Cryo functioneaza printr-o tehnologie avansata ce raceste constant, stabil si foarte sigur zona de tratament. Pe baza principiului de soc termic, la nivelul pielii se creeaza o succesiune rapida de vasoconstrictii si vasolidatatii care faciliteaza, print-un efect de pompare, penetrarea ingredientelor active. Modulul Led livreaza diferite tipuri de lumina, in dermul profund. Fiecare lungime de unda patrunde in piele la o adancime diferita, pentru a trata probleme specifice. Cat despre tipurile de lumina led: galben si rosu sunt folosite pentru estomparea ridurilor si redobandirea fermitatii pielii, verde pentru diminuarea hiperpigmentatiei si redarea luminozitatii tenului, iar albastru pentru eliminarea imperfectiunilor.

Fillmed a realizat o serie de serumuri dedicate echipamentului Cryoled: Time Cryo-Serum, Lift Cryo- Serum si Hydra Cryo-Serum. Fiecare dintre ele functioneaza tintit in sinergie cu tehnologiile echipamentului – pentru a oferi rezultate spectaculoase, adaptate afectiunii pielii.

Time Cryo-Serum este dedicat pacientilor cu riduri si linii fine. Are o textura lejera si contine ingrediente active purificate, precum Acid Hialuronic si Peptide, cu rol direct in regenerare celulara, netezire a diferitelor tipuri de riduri si preventia formarii unora noi, alaturi de restabilirea uniformitatii si tonusului natural al pielii.

Ce ingrediente contine produsul Time Cryo-Serum?


Time Cryo-Serum contine un mix de ingrediente active potrivite pentru un ten matur, cu riduri:
  • Acid Hialuronic cu greutate molecurara mare cu rol in hidratarea pielii, in cresterea rezistentei si elasticitatii sale, dar si in cicatrizarea leziunilor prin stimularea procesului de regenerare
  • Peptida Botulinica Arg-Lys ce activeaza metabolismul celular, netezeste aspectul ridurilor si contribuie la restabilirea tonusului cutanat
  • Extract de Wakame: bogate in nutrienti, beneficie pentru hidratarea pielii si eliminarea toxinelor
  • Vitamina A: cu efect antioxidant puternic, benefic pentru sanatatea dermei.

Ce puteti realiza cu produsul Time Cryo-Serum?


Skin Perfusion Time Cryo-Serum a fost special conceput pentru a fi folosit impreuna cu echipamentul Cryoled. Impreuna, acestea contribuie la imbunatatirea sanatatii si aspectului tenului, oferind rezultate anti-ageing pe termen lung prin:
  • Hidratare in profunzime
  • Stimularea elasticitatii si fermitatii
  • Uniformizare si tonus cutanat
  • Netezirea aspectului liniilor fine si ridurilor
  • Protectie indelungata.
V-ar putea interesa si: