Salt la continut
Logo medifill.ro
Eye Recovery Mask

Eye Recovery Mask

Cere oferta

Eye Recovery Mask

Fillmed Laboratoires

Masti profesionale pentru ochii obositi


Oboseala oculara se reflecta nu numai in claritatea cu care vedem, ci si in aspectul pe care il are pielea noastra. Stresul, lipsa somnului, activitatile zilnice care forteaza foarte mult privirea, un stil de viata dezechilibrat – sunt factorii principali care contribuie negativ la sanatatea si aspectul zonei ochilor.

Fillmed Eye Recover Mask reprezinta revolutia in mastile profesionale de ingrijire pentru acasa. Acest produs de ultima generatie ofera o solutie reala petru ochii obositi, cu cearcane, pungi si riduri. Avand forma de patch-uri cu gel, care se adapteaza perfect zonei perioculare si contin o formula unica dezvoltata de specialistii companiei, Eye Recover Mask lucreaza simultan pe toate efectele produse de oboseala si contribuie la redarea luminozitatii, aspectului natural si tanar.

Eye Recover Mask actioneaza rapid si are rezultate uimitoare datorita trio-ului de peptide cu rol in revigorarea si in reducerea semnificativa a semnelor din jurul ochilor. Masca este foarte usor de utilizat: patch-urile se aplica pe pielea curata si uscata pentru 10-15 minute, apoi se indeparteaza fara clatire. Pentru sporirea rezutatelor, si in functie de necesitatile fiecarui pacient, este recomandata aplicarea unei astfel de masti o data sau de doua ori pe saptamana.

Ce ingrediente contine produsul Eye Recover Mask?


Fillmed Skin Perfusion Eye Recover Mask are la baza un mix de ingrediente active menite sa estompeze semnele de oboseala si sa redea uniformitatea si luminozitatea perioculara:
  • 3 Peptide: trio-ul ideal pentru revigorarea ochilor si reducerea pungilor si cearcanelor
  • Colagen: ingredient puternic anti-ageing, ce netezeste ridurile din jurul ochilor
  • Pro-Vitamina B5: agent de calmare, hranire si promovare a elasticitatii pielii

Ce puteti realiza cu produsul Eye Recover Mask?


Fillmed Eye Recover Mask este masca ideala pentru estomparea cearcanelor, a pungilor perioculare, a ridurilor si pleoapelor cazute.
In doar 10 minute, Eye Recover Mask decongestioneaza si netezeste zona ochilor, iar dupa utilizari repetate reda luminozitatea si aspectul tanar la nivel periocular.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: