Salt la continut
Logo medifill.ro
Lift Cryo Serum

Lift Cryo Serum

Cere oferta

Lift Cryo Serum

Fillmed Laboratoires

Serum folosit impreuna cu echipamentul Cryoled – pentru fermitatea pielii


Cryoled este un echipament profesional exclusivist produs de Fillmed Laboratoires pentru a mari eficienta produselor din gama Skin Perfusion – astfel incat sa oferiti pacientilor dumneavoastra un tratament complet de rejuvenare a pielii si rezultate reale pentru probleme tintite.

Cryoled are doua moduri de actiune: Cryo Mode – ce raceste tesuturile controlat, precis si constant, fara a le afecta, astfel incat sa determine vasoconstructia rapida si sa faciliteze penetrarea ingredientilor activi si Led Mode – ce trimite diferite tipuri de lumina in interiorul pielii – Galben/Rosu pentru fermitate si riduri, Verde pentru stralucire si pete pigmentare si Albastru – pentru imperfectiuni.

Fillmed a realizat o serie de serumuri dedicate echipamentului Cryoled: Lift Cryo Serum, Time Cryo Serum si Hydra Cryo Serum. Fiecare dintre ele functioneaza tintit in sinergie cu tehnologiile echipamentului – pentru a oferi rezultate spectaculoase in functie de afectiunea pielii.

Lift Cryo-Serum este dedicat pacientilor cu piele laxa. Are la baza Colagen si proprietati anti-ageing, de stimulare a neocolagenzei si elasticitatii pielii. Echipamentul Cryoled foloseste puterea socului termic pentru a forta ingredientele active sa patrunda pielea si sa stimuleze reconstructia si sanatatea sa din interior in exterior.

Ce ingrediente contine produsul Lift Cryo-Serum?


Ingredientele active din produsul Skin Perfusion Lift Cryo-Serum sporesc elasticitatea si fermitatea pielii:
  • Marine DNA – un ingredient extrem de eficient, cunoscut pentru functia sa de redare a tonusului pielii si de mentinere a fermitatii
  • Colagen – element ce se regaseste in mod natural in piele, supranumit si “un medicament estetic” datorita proprietatilor sale hidratare si de redare a fermitatii.

Ce puteti realiza cu produsul Lift Cryo-Serum?


  • Skin Perfusion Lift Cryo-Serum poate fi adaptat pe toate tipurile de ten. Folosit impreuna cu tehnologiile echipamenteului Fillmed Cryoled, contribuie la:
  • Redarea fermitatii
  • Stimularea elasticitatii
  • Hidratare in profunzime
  • Uniformizarea pielii.
V-ar putea interesa si: