Salt la continut
Logo medifill.ro
Hydra Cryo Serum

Hydra Cryo Serum

Cere oferta

Hydra Cryo Serum

Fillmed Laboratoires

Serum folosit impreuna cu echipamentul Cryoled – pentru hidratarea pielii


Echipamentul Cryoled este definitia sinergiei perfecte intre efectul biostimulant al crioplastiei, beneficiile diferitelor tipuri de lumini led si actiunea tintita a ingredientelor active. Acesta functioneaza, asadar, prin doua tehnologii: Modulul Cryo se bazeaza pe principiul socului termic, produs de racirea constanta si sigura a tesutului, pentru a facilita insertia in derm a ingredientelor active din produsele dedicate, din gama Skin Perfusion. In acelasi timp, Modulul Led foloseste puterea diferitelor tipuri de lumini, cu diverse grade de penetrare – pentru a trata tintit problemele tenului: albastru – pentru eliminarea imperfectiunilor, galben si rosu – pentru redobandirea fermitatii si estomparea ridurilor si verde – pentru diminuarea hiperpigmentatiei si recapatarea luminozitatii tenului.

Tratamentele cu Cryoled folosesc o gama completa de produse dedicate, respectiv serumurile Fillmed Skin Perfusion: Hydra Cryo-Serum, Time Cryo-Serum si Lift-Cryo Serum. Mix-ul de ingrediente active din componenta fiecarui produs are rolul de a actiona tintit in functie de problemele cu care se confrunta pacientii dumneavostra, la nivelul tenului.

Hydra Cryo-Serum se adreseaza persoanelor cu piele uscata, care isi doresc, in acelasi timp, o procedura anti-ageing. Acesta contine Acid Hialuronic, Pro-Vitamina B5 si Eritritol – cu eficienta ridicata in hidratarea tenului, in protectia sa impotriva factorilor de mediu, dar si in prevenirea uscaciunii si incetinirea procesului de imbatranire a pielii.

Ce ingrediente contine produsul Hydra Cryo-Serum?


Ingredientele-cheie ale produsului Hydra Cryo-Serum ofera pielii toate componentele necesare pentru o hidratare in profunzime si un aspect intinerit:
  • Acid Hialuronic: ingredient-minune care mentine tesuturile hidratate si contribuie la cresterea rezistentei si elasticitatii cutanate
  • Pro-Vitamina B5: esential pentru sanatatea pielii, are beneficii antiinflamatorii, calmeaza pielea iritata, promoveaza epitalizarea si repararea leziunilor, mentine hidratarea si previne uscaciunea cutanata
  • Eritritol: cu efect antioxidant, de protectie impotriva radicalilor liberi, dar si cu beneficii in consolidarea sanatatii pielii si in intarzierea procesului de imbatranire.

Ce puteti realiza cu produsul Hydra Cryo-Serum?


Datorita ingredientelor sale, Hydra Cryo-Serum ajuta la imbunatatirea globala a calitatii pielii prin:
  • Stimularea nivelului de hidratare
  • Prevenirea uscaciunii cutanate
  • Protectiea impotriva radicalilor liberi
  • Calmarea pielii sensibile, cu iritatii si roseata
  • Promovarea regenerarii celulare si reepitalizarii
  • Incetinirea procesului natural de imbatranire.
V-ar putea interesa si: