Salt la continut
Logo medifill.ro
C-EYE LIGHT

C-EYE LIGHT

Cere oferta

C-EYE LIGHT

Fillmed Laboratoires

Ser revitalizant pentru zona periocularaDescopera serul inovativ C-EYE LIGHT pentru ingrijirea zonei perioculare. Acesta aduce in prim-plan o formula unica, menita sa transforme aspectul si sa revitalizeze zona delicata din jurul ochilor, combatand semnele de oboseala si deshidratare.

C-EYE LIGHT detine un aplicator unic Crio-Zamac care este compus din zinc, aluminiu, magneziu si cupru ce ofera o senzatie de rece permanent, fiind, totodata, anti-alergenic. Serul se aplica si se maseaza direct cu aplicatorul Zamac pentru a reactiva, drena si decongestiona microcirculatia din jurul ochilor, maximizand eficient rezultatele dorite: reducerea cearcanelor, pungilor, restabilirea conturului si reducerea aspectului liniilor fine din jurul ochilor. De asemenea, formula sa avansata patrunde in piele, oferind imbunatatiri semnificative imediate.

Datorita compozitiei unice dintre acid hialuronic, tripeptite, cafeina, conturul ochilor devine mai hidratat, luminos, revigorat si revitalizat imediat dupa prima aplicare. Astfel, C-EYE LIGHT reduce aspectul cearcanelor de orice tip, pungilor de sub ochi, remodeleaza conturul, previne semnele de imbatranire si reduce aspectul liniilor fine din zona perioculara.

Beneficii C-EYE LIGHT


Conform studiilor clinice oftalmologice, C-EYE LIGHT este un produs ideal si pentru persoanele care au o sensibilitate crescuta in zona perioculara, fiind, totodata un ser optim pentru refacerea barierei protectoare a pielii dupa interventiile minim-invazive estetice.
C-EYE LIGHT este extrem de usor de aplicat, dimineata si/sau seara pe tot conturul zonei perioculare. Cu ajutorul aplicatorului Zamac produsul se distribuie uniform si se maseaza usor zona pana cand acesta intra in piele. Astfel, datorita senzatiei de racire, zona perioculara se va decongestiona, drena si va stimula microcirculatia.

Rutina zilnica recomandata:


-Curatati tenul cu apa micelara
-Revitalizati zona perioculara cu C-EYE LIGHT prin masarea pielii pentru a activa microcirculatia
-BOOST cu masca EYE-RECOVER
In urma studiilor clinice, s-au observat urmatoarele rezultate in zona perioculara: reducerea cu 24% a liniilor fine, cu 27% a cearcanelor de orice tip, 31% a pungilor de sub ochi si imbunatatirea cu peste 40% a fermitatii pielii.

Indicatiile produsului:


-Reduce aspectul cearcanelor de orice tip si a pungilor de sub ochi
-Reduce aspectul liniilor fine din jurul ochilor
-Previne semnele imbatranirii
-Remodeleaza conturul ochilor
-Reactiveaza microcirculatia din jurul ochilor
-Ofera instant luminozitate
-Hidrateaza zona perioculara

Ingrediente:


-Acid hialuronic
-Tripeptide
-Cafeina
-Nu contine parfum sau alcool.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: