Salt la continut
Logo medifill.ro
HA Partial Corrector

HA Partial Corrector

Cere oferta

HA Partial Corrector

Proteos Biotech

Hialuronidaza – o necesitate pentru orice specialist care injecteaza acid hialuronic


Pbserum Medical este lider in industria medical-estetica datorita inovatiei si solutiilor pe care produsele sale le ofera medicilor la nivel mondial. Stiinta si procesele avansate de cercetare, dezvoltare si productie sunt atributele esentiale pe care compania Proteos Biotech le-a folosit in realizarea unor produse bazate in exclusivitate pe enzime biologice recombinate, de ultima generatie.

Enzimele recombinate sunt o solutie non-invaziva cu un grad mare de eficienta inclusiv in abordarea complicatiilor estetice. HA Filler Corrector este o gama de produse pe baza de hialuronidaza – ultima realizare in domeniul medical-estetic menita sa dizolve acidul hialuronic in cazul unor proceduri cu efecte secundare. Cum functioneaza? Enzima numita hialuronidaza are potentialul de a degrada eficient fillerele pe baza de Acid Hialuronic prin ruperea legaturilor β- 1,4-glicozidice intre acidul D-glucoronic si N-acetilglucozamina.

Pbserum Medical HA PARTIAL CORRECTOR – este un tip de hialuronidaza dedicat complicatiilor derivate din injectarile cu acid hialuronic ce au un grad de complexitate scazut. Avand doar 120 IU (2 µkat) acesta este ideal in reducerea volumului de pe anumite zone ale fetei sau pentru corectarea asimetriilor.

Eficacitatea hialuronidazei recombinate de origine bacteriana – care sta la baza produselor Pbserum HA Filler Corrector – a fost testata pe mai multe tipuri de acid hialuronic cu diverse structuri si concentratii. Rezultatul a fost intotdeauna pozitiv, produsul dispunand de un nivel inalt de stabilitate si puritate, cu risc de alergii scazut si cu un grad superior de tintire a substraturilor pielii.

Ce ingrediente contine produsul Pbserum Medical HA PARTIAL CORRECTOR?


La baza produsului stau enzimele recombinate de origine bacteriana:
  • Enzime liofilizate
  • Fara aditivi
  • Fara conservanti

Spre deosebire de alte produse pe baza de hialuronidaza din industrie, produsele Pbserum Medical HA Filler Corrector nu sunt enzime de origine animala (bovine, ovine etc.), nu folosesc solutii lichide, microemulsii etc. si nu necesita conditii de pastrare la rece.

Ce puteti trata cu Pbserum Medical HA PARTIAL CORRECTOR?


Fiind un tip de hialuronidaza cu un nivel scazut de concentratie (120 IU) recomandam folosirea Pbserum Medical HA Partial Corrector pentru:
  • Corectarea volumului de pe diferite zone ale fetei (buze in special, dar si pometi sau frunte)
  • Echilibrarea asimetriilor faciale – derivate din tehnici de injectare gresite sau ca rezultat al unor fillere neadecvate.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: