Salt la continut
Logo medifill.ro
Capete Tratament Exceed

Capete Tratament Exceed

Cere oferta

Capete Tratament Exceed

Amiea Med

Cartus cu microace exclusiv


Exceed este un sistem dedicat tratamentelor pe baza de microneedling, produs de Amiea Med. Oferind terapii anti-ageing revolutionare, acesta promoveaza regenerarea pielii, neocolageneza, diminuarea ridurilor si liniilor fine, reducerea porilor si imbunatatirea semnificativa a texturii si calitatii pielii.

Este primul echipament dual aprobat FDA pentru estomparea cicatricilor post-acneice si pentru reducerea ridurilor faciale. Spre deosebire de alte device-uri de microneedling, tehnologia avansata care sta la baza Exceed opereaza la o frecventa de pana la 150 de micro-incizii per secunda, diminuand semnificativ numarul de sedinte si optimizand aparitia rezultatelor – cu timp de recuperare minim.

Sistemul Exceed functioneaza printr-un aplicator versatil si usor– cu capete de unica folosinta, utilizate individual pentru fiecare pacient. Cartusul cu microace (capetele de unica folosina) este un dispozitiv special ce are la baza o placa inclinata cu 6 ace care se adapteaza usor suprafetei pielii, inclusiv pe zonele dificil de tratat (spre exemplu, pliurile nazolabiale).
Acele – de calitate premium – penetreaza pielea perpendicular, pentru optimizarea rezultatelor, minimizarea disconfortului resimtit de catre pacient si diminuarea timpului de recuperare post-procedura. Permit, totodata, o aplicare circulara care impedica “agatarea” pielii. Tratamentele Exceed se realizeaza cu un grad maxim de igiena - cartusul cu microace este steril si are o membrana de siguranta care previne refluxul de lichide si, implicit, contaminarea aplicatorului.

Ce contin capetele de tratament Exceed?


Cartusul cu microace al Exceed este format dintr-o placa inclinata cu 6 ace premium, cu o lungime maxima de 1.9 mm. De asemenea:
  • Este steril, de unica folosita si acoperit cu o membrana de siguranta – pentru cresterea gradului de igiena
  • Este extrem de rapid: acele pot opera la o frecventa de pana la 150 de micro-incizii/secunda si la o adancime presetata la o scara precisa
  • Are un sistem de penetrare perpendiculara – pentru eficientizarea rezultatelor si minimizarea efectelor secundare
  • Se adapteaza usor suprafetei pielii, inclusiv pe zonele greu accesibile.

Ce puteti realiza cu capetele de tratament Exceed?


Sistemul inclinat de ace – prin care functioneaza capetele de tratament Exceed – permite realizarea unor proceduri de microneedling cu o eficienta nemaintalnita, cu timp de recuperare minim si efecte secundare diminuate semnificativ.

Sunt sigure, sterile si de unica folosinta, se adapteaza usor la suprafata pielii, ating chiar si zonele greu de tratat – facilitand aparitia rezultatelor inca de la prima sedinta.
V-ar putea interesa si: