Salt la continut
Logo medifill.ro
M-HA 10

M-HA 10

Cere oferta

M-HA 10

Fillmed Laboratoires

Mezoterapie pentru umplerea ridurilor mici, hidratare, stralucire si elasticitate


Acidul hialuronic (HA) este un progres miraculos in tehnologia si tehniciile de ingrijire a pielii. Odata injectat, acesta actioneaza pentru restabilirea nivelului natural de hidratare, contribuind, in acelasi timp, la redobandirea fermitatii si elasticitatii cutanate.

Fillmed Laboratoires a fost prima companie care a creat mezoterapia anti-ageing, o gama de produse profesionale ce stimuleaza pielea din interior, fara a-i schimba trasaturile naturale. M-HA 10 – unul dintre produsele de mezoterapie Fillmed - este o solutie visco-elastica menita sa restabileasca nivelul de acid hialuronic - pierdut ca urmare a inaintarii in varsta.

M-HA 10 este un produs de injectare certificat CE si contine 10 mg/ml de acid hialuronic pur, care nu este cross-linkat. A fost conceput pentru injectare in derma superioara astfel incat sa actioneze ca un agent de umplere a ridurilor superficiale si liniilor fine (de expresie, laba gastii, ridurile fumatorului) si ca un booster de hidratare, stralucire si elasticizare a pielii. M-HA 10 consolideaza, de asemenea, bariera de apa a pielii – pentru imbunatatirea sanatatii si calitatii generale a acesteia.

M-HA 10 poate fi aplicat cu ajutorul dispozitivului medical Fillmed Nanosoft, iar pentru maximizarea rezultatelor poate fi folosit intr-un protocol de tratament dedicat, alaturi de produsele de Peeling Skin Perfusion si de mezoterapia Fillmed NCTF 135 HA. Este ideal inclusiv pentru tratarea pielii din jurul gatului, pentru zona decolteului si mainilor. Protocolul de tratament cu Fillmed M-HA 10 este de 3 sedinte, realizate la distanta de o luna.

Ce contine produsul Fillmed M-HA 10?


Fillmed M-HA 10 contine 10 mg/ml de acid hialuronic liber. Are o compozitie sterila, incolora, izotonica, visco-elastica.

Kit-ul Fillmed M-HA 10 este format din 3 fiole de M-HA 10 (3 ml), 3 seringi (3 ml), 3 ace de extractie produs (18 G) si 6 ace de injectare (30 G si 32 G).

Ce proceduri puteti realiza cu produsul Fillmed M-HA 10?


Filmed M-HA 10 ofera baza ideala pentru un tratament de mezoterapie. Poate fi folosit atat in scop preventiv, cat si curativ, aplicat in derma superioara – pentru:
  • Imbunatatirea nivelului de hidratare a pielii
  • Promovarea luminozitatii si elasticitatii cutanate
  • Umplerea liniilor fine si ridurilor superficiale
  • Refacerea barierei de apa si protectia pielii.
V-ar putea interesa si: