Salt la continut
Logo medifill.ro
Bionutrilift Cannulas

Bionutrilift Cannulas

Cere oferta

Bionutrilift Cannulas

Fillmed Laboratoires

Canule inovatoare pentru eficienta, precizie si confort sporit


Orice tehnica de injectare corecta si eficienta are la baza nu numai calitatea filler-ului, dar si “instrumentele” cu care se realizeaza procedura. Specialistii Fillmed va pun la dispozitie o serie de canule inovatoare – ca rezultat al expertizei indelungate a companiei in produse cu acid hialuronic, dar si a unui lung proces de cercetare si inovare tehnologica.

Canulele Bionutrilift sunt rezultatul unei colaborari exclusiviste cu tehnologia Softfil – produs de referinta in micro-canule, cu un feedback international extraordinar in ceea ce priveste balanta dintre flexibilitatea si, totodata, rigiditatea - necesare pentru o injectare optima.

Canulele Fillmed Bionutrilift permit un grad ridicat de manevrabilitate si precizie: punctul rosu de la baza produsului arata locatia gaurii laterale – pentru control si tintire la injectare. Gradatia dispusa pe produsul Fillmed Bionutrilift ii faciliteaza medicului controlul sporit asupra adancimii de penetrare, in timp ce canula cu ac bont promoveaza toleranta pacientului prin reducerea riscului de echimoze. De asemenea, forta de extruzie redusa scade presiunea la injectare – pentru confortul pacientului.

Inovatia pe care o aduc Canulele Bionutrilift deopotriva in practica dumneavoastra si in rezultatele pe care le oferiti pacientilor se reflecta inclusiv in distribuirea omogena a produsului injectat - prin controlul cantitatii introduse, dar si prin facilitarea sintezei de colagen nou cu acidul hialuronic liber si reticulat - cu rol direct in imbunatatirea aspectului pielii.

Ce contine kit-ul de canule BIONUTRILIFT?


Kit-ul Fillmed Bionutrilift contine 20 de kit-uri sterile, individuale cu:
  • 1 micro-canula de 55 mm, de 25 g;
  • 1 ac ascutit de 25 mm, de 24 g.

Ce proceduri puteri realiza cu kit-ul de canule BIONUTRILIFT?


Kit-ul Bionutrilift va permite personalizarea injectarilor in functie de tipul de tratament si necesitatea pacientului.
  • Micro-canula are dimensiunile ideale pentru tratarea etajului mediu al fetei, prin “tehnica evantai”;
  • Pre-gaura acului ascutit faciliteaza introducerea canulei pentru a realiza injectari cu un nivel de complexitate moderat sau avansat.
V-ar putea interesa si: