Salt la continut
Logo medifill.ro
Art Filler Lips Soft

Art Filler Lips Soft

Cere oferta

Art Filler Lips Soft

Fillmed Laboratoires

Volum delicat al buzelor cu ajutorul celor 3 tipuri de acid hialuronic Fillmed


Descoperiti delicatetea si, totodata, eficienta acidului hialuronic pentru (re)stabilirea volumului natural al buzelor! Specialistii Fillmed Laboratoires au lansat, pentru dumneavoastra si pacientii care isi doresc rezultate cat mai naturale, un filler special care sa contribuie la restabilirea aspectului initial sau la augumentarea fina a buzelor: Art Filler Lips Soft.

Fillmed foloseste inovatia TRI-HYAL, pe baza de 3 tipuri de acid hialuronic, respectiv 3 potentiatori de corectie (sculptare, volumizare si catifelare) – in cantitati diferite in functie de fiecare tip de filler – pentru a oferi medicului si pacientului posibilitatea efectuarii unui tratament personalizat. Produsul Art Filler Lips Soft are o concentratie de acid hialuronic de 25 mg/ml – format majoritar din acid hialuronic cross-linkat cu lant lung si foarte lung, dar si din acid hialuronic reticulat si acid hialuronic liber.

Prin urmare, Art Filler Lips Soft contine formula ideala de acid hialuronic dedicata zonei sensibile a buzelor, cu rezultate care sa evidentieze trasaturile naturale, prin corectie si/sau volumizare. Canulele inovatoare Bionutrilift asigura usurinta, precizie si manevrabilitate imbunatatita in procesul de injectare. Produsul contine, de asemenea, 0.3% lidoicaina hidroclorida – cu proprietati anestezice – pentru un confort sporit in timpul procedurii. Performanta ridicata a acidului hialuronic Fillmed promoveaza un tratament cu toleranta ridicata pentru pacient, fara efecte secundare, precum granuloamele.

Ce ingrediente contine produsul Fillmed Art Filler Lips Soft?


Continutul produsului Art Filler Lips Soft este urmatorul:
  • Concentratie AH 25mg/ml
  • Raport Lant Foarte Lung / Lant Lung 50%
  • Grad de reticulare 75%
  • AH Liber 75%
  • Lidocaina 0.3%
  • Ambalaj 1 x1 ml
  • AC 2 x30G

Ce puteti trata cu Fillmed Art Filler Lips Soft?


Art Filler Lips Soft este un gel visco-elastic ce contine acid hialuronic cross-linkat, usor reticulat si acid hialuronic liber – de origine non-animala – care se absoabe gradual in organism.
Astfel, pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
  • Restabilirea volumului natural al buzelor
  • Augumentarea delicata a buzelor
  • Un contur delicat la nivelul buzelor, care sa le evidentieze trasaturile faciale in mod natural.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: