Salt la continut
Logo medifill.ro
Pre Peel

Pre Peel

Cere oferta

Pre Peel

Fillmed Laboratoires

Lotiune de pregatire pentru procedurile de peeling chimic


Procedurile de peeling chimic sunt tratamente profesionale efectuate de catre medicul specialist, cu rol in corectarea diferitelor tipuri de probleme, de la nivelul tenului. Asa cum le indica si denumirea, acestea au la baza aplicarea unor substante chimice non-invazive, pe zona de interes, pentru a produce un efect de exfoliere si, implicit, de indepartare a impuritatilor si celulelor moarte, alaturi de facilitarea procesului natural de regenerare si rejuvenare a pielii.

Deosebit de importanta inainte de inceperea oricarei astfel de proceduri este pregatirea tenului. Pentru ca un peeling chimic sa fie eficient, este nevoie, ca prim pas in tratament, de echilibrarea pH-ului – astfel incat tenul sa poata accepta actiunea mai agresiva a diferitelor tipuri de acizi – ca substante chimice, fara reactii adverse. Produsul Skin Perfusion Pre-Peel indeplineste exact acest rol. Avand la baza Gluconolactona, acesta aduce pH-ul la nivelul 3-4. Gluconolactona este o forma a acidului glicolic (PHA) care se obtine prin bio-oxidare, din glucoza. Este, totodata, un antioxidant foarte bun si imbunatateste bariera stratului cornos, iar in combinate cu ingredientele active – diferite in functie de tipul de peeling ales – ofera rezultate optime pe orice tip de piele.

Gama de Peeling-uri Skin Perfusion oferita de Fillmed le permite pacientilor dumneavoastra realizarea unui peeling superficial, rapid, dar foarte eficient. Iar cu Pre-Peel puteti fi siguri ca tratamentul va fi bine tolerat si ca va indeplini asteptarile acestora.

Ce ingrediente contine produsul Pre-Peel?


Lotiunea Pre-Peel din gama Fillmed Skin Perfusion are la baza Gluconolactona – forma a acidului glicolic (PHA) foarte usor de tolerat, dar si ingredient activ complet, cu proprietati multiple:
  • Antioxidant – pentru protectie
  • Higroscopic – pentru hidratare
  • Ce imbunatateste bariera stratului cornos
  • Ce nu cauzeaza fotosensibilitate
  • Care echilibreaza pH-ul pielii, pregatind-o pentru peeling-ul chimic propriu-zis.

Ce puteti realiza cu produsul Pre-Peel?


Skin Perfusion Pre-Peel ofera baza perfecta pentru procedurile de peeling Fillmed. In plus, structura sa chimica, rezultata din actiunea keratolica, permite un grad foarte mare de tolerabilitate pentru acizii specifici produselor de peeling (glicolic, fitic, citric si mandelic), scazand semnificativ posibilitatea aparitiei efectelor secundare.
V-ar putea interesa si: